Ne propustite sportske spektakle na novom SONY XH8096 televizoru

Potražite vrhunske televizore na rate u m:tel ponudi

Zabava postaje realistična kad kombinujete boju, kontrast i oštrinu 4K prikaza sa obuhvatajućim zvukom, i to u luksuznom dizajnu SONY XH8096 serije televizora iz m:tel ponude.

Pronađite željenu veličinu ekrana i slikom ćemo vas odvesti u centar sportskih zbivanja, na svjetske stadione i sportske arene. Gledajte, navijajte, uživajte!

Tri glavne osobine ove serije omogućiće vam da uživate u živim i jarkim bojama sa zvukom koji vas okružuje.

Moćni procesor koristi napredne algoritme da smanji šum i pojača detalje. Sve što vidite na ekranu biće ljepota živopisnih boja, kontrasta i jasnoće.

Savršen zvuk će vas okružiti tako da ćete se osjećati kao da ste zakoračili u samu scenu jer uz Dolby Atmos, zvuk dolazi odozgo, kao i sa strane, što mu daje višedimenzionalnu osobinu.

Prefinjeni dizajn televizora sa uskom maskom izgleda luksuzno i harmonično će se uklopiti u svako moderno okruženje.

Ne propustite sportske spektakle na novom SONY XH8096 televizoru

Tehnologija TRILUMINOS proširuje spektar boja, analizira i obrađuje podatke na svakoj slici kako bi boje bile još prirodnije i preciznije, a slike realističnije no ikad.

Na nekim ekranima sportske i brze akcione scene prikazuju se zamućeno. Motionflow tehnologija XH8096 serije omogućava gladak i jasan pokret tako što između slika i crnih segmenata između scena stvara dodatne slike. Rezultat? Manje zamućenosti i tečnije kretanje.

Ne propustite sportske spektakle!

SONY XH8096 modeli televizora dostupni su u ponudi kompanije m:tel i možete ih nabaviti po pristupačnim cijenama uz mogućnost plaćanja na rate bez kamata. Kupite ih uz pakete sa najbržim internetom, oko 300 TV kanala i bogatim videotekama.

Više informacija o m:tel paketima i ponudi televizora na rate potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.