Najbolje “offline” igrice za telefone

Na ovoj listi nalaze se najbolje besplatne i plaćene offline igre koje toplo preporučujemo.

Prodavnice igara na internetu nude zaista ogroman izbor naslova koje možete igrati online ili offline. Bez obzira na to koji je razlog zašto niste na mreži, u ovoj listi vam donosimo igrice različitih žanrova, koje možete igrati i bez konekcije.

Archero

Ova akciona igra osvojila je nagradu za najinovativniju u Google Play prodavnici 2019. godine. Vi kontrolišete jednog od ukupno 20 heroja koji se mogu otključati i morate da pobijedite bezbrojne horde čudovišta. Da biste to uradili, putujete u različite svjetove, koji su podijeljeni u 50 soba. Što više igrate, to ste bolji u igri i sve više svjetova i predmeta možete da otključate.

Redovno ažuriranje igračima donosi uzbudljive događaje. Oglasi se takođe drže pod kontrolom. Zvuk je, nažalost, velika mana, pa ga je bolje isključiti. Igrica je dostupna besplatno (sa reklamama) za preuzimanje u Google Play i Apple App prodavnici.

https://www.youtube.com/watch?v=oR122F3jjS8

 

Titan Quest

Titan Quest se od 2006. godine igra na PC-u. Ova igra vas vodi u svijet mitologije i carstvo Titana, koji pokušavaju da preuzmu kontrolu nad Zemljom.

Ako želite da pobjegnete Titanima i zaronite u druge svjetove, sigurno ćete pronaći ono što tražite u Titan Quest-u. Igra obećava više od 60 sati igranja i možete je kupiti za $7 u Google Play i Apple App prodavnicama.

 

Plague Inc.

Ova igrica je doživjela procvat na početku pandemije. U standardnoj verziji morate terorisati svjetsku populaciju kao virus, dok ljudi pokušavaju da pronađu lijek. Imate mutacije za svoju bolest na raspolaganju, ali ne bi trebalo da napredujete prebrzo, inače vas očekuje kraj igre. Dakle, strateška igra se svodi na mudro razvijanje bolesti, a da ne bude previše užurbana. Zvuči poznato, zar ne?

Svakako da se u međuvremenu pojavljuje i lijek. Cilj je i da učestvujete u istraživanju lijekova i da se borite sa nepoznatom bolešću. Plague Inc. je besplatan za Android i uključuje reklame, dok se za iOS plaća svega $0,99.

 

Stardew Valley

Stardew Valley se već smatrala jednom od najboljih indie igara svih vremena kada je zvanično objavljena na PC-u 2016. godine. Za razliku od drugih igrica koje se igraju na farmi sa fokusom na aktivnu zajednicu, u Stardew Valley imate svoju malu farmu u sebi. Da li se brinete o životinjama, obrađujete polja ili idete u kupovinu u gradu, u potpunosti zavisi od vas.

Ažuriranje sadržaja omogućava vam da provedete nebrojene sate na farmi za $4.99.

 

Alto's Odyssey

Ova igrica nudi izuzetno lijepu grafiku i nevjerovatan zvuk. Radi se o “endless runner” tipu igre, ali s fokusom na opuštanje. Ovo je igra u kojoj se vozite snowboardom kroz pustinju!

Ako želite da je preuzmete i igrate besplatno na Androidu, očekujte reklame, za iOS igrica košta $4,99.