Na YT kanalu Crash Course možete steći nove vještine iz čak 44 oblasti!

Ukoliko imate vremena i želite da steknete nova znanja i vještine, ubrzani kurs na YouTube je jedan od najboljih načina da obrazujete sebe, svoje drugove ili porodicu.

Na kanalu Crash Course dostupni su vam kursevi iz najrazličitijih sfera – od astronomije, do istorije SAD, anatomije i fiziologije. Uz brojne duhovite predavače koji su vam na usluzi, nećete ni primijetiti da postajete sve pametniji, jer ćete do cilja stizati kroz zabavu.

Uz stotine miliona pregleda, Crash Course ima publiku širom svijeta u učionicama i van njih. Iako su ove emisije izuzetno korisno sredstvo za učenike i nastavnike, one postižu veliku gledanost i povremenih učenika koji samostalno traže onlajn obrazovni sadržaj. To je promijenilo stavove prema obrazovanju stvarajući zajednicu učenika koji traže više od pomoći u polaganju testa.

Tim za Crash Course je proizveo više od 44 kursa iz širokog spektra predmeta, uključujući organsku hemiju, književnost, svjetsku istoriju, biologiju, filozofiju, pozorište, ekologiju i još mnogo toga!

Na Crash Course vjeruju da visokokvalitetni obrazovni video snimci treba da budu dostupni svima besplatno. Tim Crash Course je napravio različite kurseve koji prate nastavu na nivou srednje škole i fakulteta, a ujedno ransformišu tradicionalni model udžbenika predstavljanjem informacija u brzom formatu te na taj način poboljšavaju iskustvo učenja.