Krevet za gejmere je postao stvarnost

S obzirom na to da bi gejmeri najradije živjeli pred monitorom, u japanskoj kompaniji Bauhütte su smislili kako da im ostvari taj san, a usput i dobro zaradi.

Proizveli su krevet pod nazivom „The Electric Gaming Bed“ koji, pored ležaja, posjeduje i razne police sa dodacima, kako bi gejmerima sve bilo pri ruci, čak i garderoba, za koju je napravljena posebna vješalica.

Zahvaljujući ovom neobičnom proizvodu, ljubitelji igara ne moraju više da se kreću po cijeloj kući da bi uzeli ono što im je potrebno, poput hrane, pića, odjeće ili drugih stvari zbog kojih inače moraju prekidati igru.

Jedino što još nije uključeno u ovaj „gejmerski raj“ je toalet, ali nije isključeno da će i taj „nedostatak“ u skorijoj budućnosti na neki način biti riješen.

Kako navode iz ove japanske kompanije, koja se bavi proizvodnjom opreme za ljubitelje igara, dimenzije kreveta, bez propratnih sadržaja, su 94x199x13,8 do 28,5 centimetara, a težak je 37,9 kilograma.

The Electric Gaming Bed“ ima nekoliko položaja za sjedenje i ležanje, tako da se prilagođava svim potrebama korisnika. U Japanu se prodaje po cijeni od oko 1.130 dolara.