Kreativnost ne poznaje granice: Instagram profil @creative_dimension

Ako ste u potrazi za inspiracijom i kreativnim idejama, imamo prijedlog – Instagram profil @creative_dimension.

Na ovom profilu možete da pronađete maštovite realizacije različitih ukrasa za domaćinstvo, posuđe, nakit… Postoje mnogobrojni primjeri neodoljivih igračaka koje su ispletene koncem, ali i keramičke figurice koje su odlično uklopljene sa enterijerom.

Pored ukrasnih detalja, prikazani su i praktični predmeti, poput držača za kablove, lampi, vaza za cvijeće, pa čak i minijaturnih saksija u koje možete da stavite najmanje biljke.

@creative_dimension je profil na kojem možete da pronađete inspiraciju za ukrašavanje odjeće i obuće. Postoje primjeri kako da na jednostavan način oživite basic teksas haljinu ili starke koje će da dobiju potpuno novi izgled pomoću igle i raznobojnog konca. 

Za djecu je ovo riznica kreativnih igračaka, koje sigurno ne mogu da pronađu u slobodnoj prodaji. Pletene životinjice, krpene lutke, keramičke figure urađene su u bezbroj oblika, dimenzija i boja. 

Uz ovu galeriju fotografija možete da osmislite kako da sami redizajnirate masku za lice ili učinite da, recimo, osvježite zidove vašeg doma.