Kreativne ideje za poklone svih vrsta: Instagram profil @cricut

Instagram profil @cricut, osim što inspiriše kreativnim idejama za stvaranje i pakovanje poklona, služi i za promociju mašina koje taj posao olakšavaju.

Cricut je američki brend koji proizvodi kompjuterski kontrolisane mašine za sječenje raznih materijala – papira, filca, kože, drveta… svega onoga od čega se može napraviti nešto lijepo i kreativno.

Kreativne ideje za poklone svih vrsta: Instagram profil @cricut

U kompaniji navode da im je od samog početka bio san da pomognu kreativcima i obezbijede im alate pomoću kojih će svoje ideje pretvoriti u djela.

„Kada smo napravili našu prvu mašinu za sječenje, vidjeli smo potencijal za jednostavnu, ali moćnu alatku koja u potpunosti transformiše način na koji ljudi razmišljaju o dizajnu i izradi. Od tada smo nastavili sa inovacijama sa novim mašinama, materijalima i alatima, a korisnici Cricut-a širom svijeta nastavljaju da nas zadivljuju ličnim, unikatnim stvarima koje prave“, navode iz ove kompanije.

Na Instagram profilu, ali i na web stranici, predstavljene su ove zanimljive mašine, koje na brz i jednostavan način stvaraju pravu čaroliju. Obavezno posjetite profil @cricut, možda je baš neki od ovih uređaja ostvarenje vašeg sna. Ako i ne, uživajte u magiji koju oni stvaraju.