Instagram profil @thedelicious je dokaz da su kuvanje i serviranje hrane umjetnost

Za pripremu, a pogotovo za serviranje hrane, potrebna je kreativnost, što se može vidjeti na Instagram profilu @thedelicious.

Predivna jela, koja plijene bogatstvom boja i namirnica, priprema food blogerka Sarah Gim, čije je recepte moguće pronaći i na njenom blogu pod nazivom The delicious life.

Četrdesetdvogodišnja Amerikanka promoviše zdravu ishranu, bogatu povrćem i voćem, a njena jela izgledaju kao prava umjetnička djela. Nevjerovatnim fotografijama oduševljava i osvaja svakoga ko „naleti“ na njen Instagram profil, pa i ne čudi to što ima 250.000 pratilaca.

Ukoliko želite živjeti i hraniti se zdravije, jesti ukusna jela koja lijepo izgledaju, a usput i naučiti pokoji trik u vezi sa serviranjem hrane, obavezno „prelistajte“ njenu zbirku recepata.

Prednost njenih delicija je i u tome što se većinom sastoje od namirnica koje su zastupljene na svakom, pa i našem tržištu, a često su servirane svježe, tako da je tajna vjerovatno u kombinaciji različitih okusa. Isprobajte i procijenite sami.

https://www.instagram.com/p/CPY0YasBfym/