Huawei FreeBuds Lipstick slušalice za djevojke sa stilom

Proizvod ne prodaje samo kvalitet, nego i izgled, a dokaz za to su neodoljivo slatke Huawei bežične slušalice upakovane kao ruž za usne.

Pored glamuroznog izgleda, Huawei FreeBuds Lipstick pružaju i odličan zvuk, što je savršena kombinacija.

S obzirom na to da su crvene boje i da su dizajnirane u obliku karmina, namijenjene su nježnijem polu, kojem mogu da služe i kao modni detalj.

Zahvaljujući 14.3 mm drajverima nude zvuk visoke rezolucije, vrhunski efekat poništavanja šuma (ANC) i „smart“ povezivanja, te su zaista vrijedne pažnje. Zanimljivo je da na zvuk koji pružaju utiče i oblik uha, kao i način na koji se slušalice nose.

Huawei FreeBuds Lipstick imaju kućište od nerđajućeg čelika, sa crno-zlatnim detaljima koji daju tu dozu glamura, upotpunjenog crvenom bojom slušalica. Svaka slušalica je teška 4,1, gram, a ocijenjene su vrlo udobnim za nošenje.

Takođe, imaju sposobnost blizinskog uparivanja, putem dijeljenja informacija sa cloud-a, dvostruko povezivanje uređaja, kao i centar za audio vezu, što im omogućava povezivanje sa uređajima zasnovanim na EMUI platformi.

To znači da bez problema mogu da se povežu sa Huawei računarima, pametnim telefonima i tabletima, a zahvaljujući snažnoj bateriji omogućavaju slušanje muzike čak 22 časa bez prestanka.

Podsjećamo, neke od Huawei proizvoda možete pronaći u ponudi kompanije m:tel.