Honor Magic 5 Pro – telefon koji želi da se takmiči sa najboljima

Honor Magic 5 Pro je telefon koji po svojim karakteristikama može da se takmiči sa glavnim flagship uređajima svoje generacije.

Ovaj uređaj se izgledom potpuno uklapa u moderne trendove dizajna flagship telefona, a ističe se velika ploča od zakrivljenog stakla. Ono što će vam prvo zapasti za oko, Magic5 Pro se ističe sistemom trostruke kamere Star Wheel, koja se nalazi na centralnom dijelu poleđine uređaja.

Telefon ima širokougaonu kameru od 50MP, ultra-širokougaonu kameru iste snage i telefoto kameru takođe od 50MP. Opremljen je brojnim tehnologijama za napredno fotografisanje i snimanje videa i biće vam teško da ne napravite dobru fotku sa takvom podrškom.

Honor Magic 5 Pro - telefon koji želi da se takmiči sa najboljima

Kreirane fotke i snimke gledaćete na ekranu od 6,81-inča sa Display Luminance Enhancement tehnologijom koja pojačava svjetlinu ekrana do 1800 nita. Ekran takođe sadrži Discrete Display Chipset, koji unapređuje vizuelni kvalitet pokretnih slika.

Sve to “ispod haube” podržava čispet Snapdragon 8 Gen 2, a telefon možete napuniti sa klasičnim punjačem snage 66W i bežično, sa HONOR SuperCharge  tehnologijom. Baterija je kapaciteta 5100 mAh. Softver u telefonu je najnoviji MagicOS 7.1 interfejs koji se bazira na Android 13 operativnom sistemu.

 Više detalja o telefonu Honor Magic 5 Pro, pronađite u specijalnoj ponudi na www.mtel.ba ili pozovite na broj 0800 50 000.

Podsjećamo, brojne druge Honor uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.