Procurila najava za novi Honor

Procurio je teaser kao najava za Honor Magic telefon koji sugeriše da će se uređaj pojaviti nakon Samsung-ove serije Galaxy 23 i biti predstavljen na sajmu MWC u Barseloni.

Čini se da su početna očekivanja ipak bila istinita i da će Honor predstaviti novu seriju Magic 5 telefona na ovogodišnjem MWC-u Barseloni, piše GSM Arena.

U slučaju da ste propustili, Honor nije zvanično potvrdio svoje prisustvo na ovogodišnjem MWC-u, ali je veb sajt sajma otkrio da će učešće Honora biti opsežnije od načina na koji je kompanija učestvovala na događaju u Barseloni prošle godine.

Ono što izgleda kao teaser slika najave novog Honor-a podijelio je poznati tipster.

Na slici piše “Go beyond the Galaxy to witness the real Magic” (“Idite dalje od Galaksije da biste svjedočili pravoj Magiji), gdje Galaxy sa velikim početnim slovom očigledno aludira na vodeću Samsung-ovu seriju telefona, dok je Magic aluzija na novi Honor model telefona.

Specifikacije telefona koje su trenutno poznate, takođe, zvuče prilično obećavajuće. Zanimljivo je napomenuti da je pozadina objavljenog teaser-a prva crna rupa koju je snimio Event Horizon Telescope i to je, prema GSM Arena-i, još jedna referenca na seriju Galaxy. Još uvijek čekamo da Honor pruži više detalja o svojim planovima na MWC-u.

Kompanija Honor, je krajem 2022. godine predstavila smartfon i tablet – Honor 80 GT i Honor V8 Pro.

MWC Barcelona (Mobile World Congress) je godišnji sajam u Barseloni koji je posvećen prvenstveno industriji mobilnih komunikacija.