Google Photos isporučuje fotografije direktno na vrata

Za samo 0,18 $ Google Photos sada isporučuje fotografije koje izaberete iz svoje arhive na bilo koju adresu u SAD u znatno više dimenzija.

I do sada je bilo moguće fotografiju sa Google Photos aplikacije dobiti na svoju adresu odnosno poslati bliskoj osobi. Međutim, sada korisnici mogu birati između mnogo više opcija.

Prije svega, tu je znatno više ponuđenih dimenzija za izradu slika. Ovim promjenama kompanija Google želi omogućiti da naše uspomene ne ostanu samo u digitalnom formatu. 

„Sada nudimo veće dimenzije fotografija, novu opciju za isporuku vaših fotografija do vaših vrata i nove dimenzije platna za štampu. Tako sada postoji još više načina da izradite vaše omiljene slike“, objavljeno je na Google blogu.

Google Photos

Google fotografije omogućavaju vam da odaberete između postojećih otisaka 4×6, 5×7 ili 8×10 ili četiri dodatne veličine: 11×14, 12×18, 16×20 i 20×30. Osim toga, štampa na platnu takođe je moguća u novim dimenzijama: 8×10, 16×16, 20×30, 24×36, 30×40.

Pored izrade fotografija, kompanija sada nudi i foto-knjige.

Foto-knjiga se veoma lako uređuje dodavanjem, preraspodjelom slika, biranjem naslova i dizajna. Njihova cijena kreće se od 9,99 $, a dostupne su u mekim i tvrdim povezima u SAD, Kanadi i odabranim evropskim zemljama.