Fujifilm donosi BTS Butter mini-kamere

Postoji nešto magično u tome da držite fotografiju u rukama…

Fujifilm je nedavno lansirao instant kameru Instax Mini 11 BTS Butter. Inspirisani Billboard top listom na kojoj je u decembru prvo mjesto zauzeo hit single “Butter”, južnokorejske grupe BTS, na tržište izlazi ovaj fenomenalni aparat.

Instax Mini 11 BTS Butter verzija, kao i sve Instax Mini 11 kamere, dizajnirana je da kombinuje optimalnu prenosivost uz svjež, trendi izgled“, navode iz kompanije.

Kao i sve Mini 11 instant kamere, verzija BTS Butter uključuje:

Funkciju automatske ekspozicije za bolje slike danju ili noću

Funkcija „Automatska ekspozicija“ automatski detektuje nivo ambijentalnog svijetla kada se pritisne dugme zatvarača i optimizuje brzina zatvarača i snaga blica u skladu sa uslovima. Omogućava Instax korisnicima da snimaju fotografije koje su automatski pravilno eksponirane, bez obzira na uslove, proizvodeći visokokvalitetne trenutne otiske fotografija na licu mjesta.

Selfie režim za brze i lake fotografije

Korisnici mogu da aktiviraju selfie režim, koji je savršen i za snimanje krupnih planova. Jednostavno izvucite prednju ivicu sočiva, nakon što uključite kameru. Ovo olakšava snimanje selfie-ja i fotografija izbliza.

Elegantan dizajn sa pažnjom na detalje

Kontrastni elementi dizajna na verziji Mini 11 BTS Butter postižu se korišćenjem materijala oko sočiva koji se razlikuje od ostatka tijela kamere. Na kraju to rezultira zabavnim i privlačnim izgledom koji je inspirisan Butterom.

Nova varijanta mini filmova

Uz ovu uzbudljivu novu instant kameru ide i mini filmska verzija BTS Butter, sa živopisnim žutim okvirom punim zaštitnih znakova BTS Butter. Film je dostupan u pojedinačnim kertridžima sa po 10 ekspozicija.

Ako želite da pronađete više informacija o ovom proizvodu, obavezno pratite Fujifilm Instax na Facebook-u i Instagram-u.