Dragon Ball stigao u Fortnite

Na radost ljubitelja video igara, Dragon Ball je stigao u Fortnite.

„Svijet Fortnite-a nikada nije vidio takvu moć! Četiri moćna i legendarna Dragon Ball Super lika, Son Goku, Vegeta, Bulma i Beerus, stigla su u igru“, ovako je Epic Games najavio ovu veliku saradnju.

Kako navodi, u okviru Dragon Ball Power Unleashed-a igrači mogu da testiraju svoju snagu, brzinu i fokus kroz sedam tematskih misija. Nakon svakog treninga zaradiće Zmajevu kuglu i osnažiti svoju moć, a to će im donijeti brojne dodatne benefite. Naravno, u pitanju su brojne nagrade, poput Zmajevog radara, emocija, sprejeva… Gejmer koji sakupi svih sedam kugli dobiće jedrilicu u obliku zmaja Shenrona.

Ova sjajna saradnja, pored četiri lika iz serijala Zmajeva kugla, donosi i mogućnost bacanja Kamehame talasa, jahanja Pitomog oblaka, kao i kuću Kornjačinog Vrača, gdje će igrače čekati Bulma.

Kako dodaju iz Epic Games-a, tu je i Versus Boards, koji međusobno suočava igrače. Nakon što se dva igrača odluče za bitku preko interaktivne table na ostrvu, svaki će biti otkriven na mapi onog drugog. Tada će imati na raspolaganju samo pet minuta da pronađu i poraze svog protivnika.

Zvuči i više nego uzbudljivo. Nema sumnje da je interesovanje gejmera ogromno, a sudeći prema prvim reakcijama – zabava je zagarantovana.