Call of Duty: Modern Warfare II beta stiže sljedećeg mjeseca

Beta testiranje popularne igre Call of Duty: Modern Warfare II počeće sljedećeg mjeseca, a priliku da prvi zaigraju imaće vlasnici PlayStation-a.

Tu informaciju potvrdili su iz Infinity Ward-a, a kao što je to bio slučaj i ranije, datumi početka testiranja razlikuju se u zavisnosti od toga na kojim konzolama se igra. Takođe, prednost imaju oni koji su prednaručili igru. Takvi, koji igraju na PlayStation-u 4 i PlayStation-u 5, priliku da zaigraju dobiće 16. i 17. septembra, dok će Call of Duty: Modern Warfare II od 18. do 20. septembra moći isprobati ostali vlasnici PlayStation-a.

Crossplay beta za igrače koji su prednaručili igru za PlayStation, Xbox i PC trajaće od 22. do 23. septembra, dok otvorena crossplay beta za sve platforme počinje 24. septembra i završava dva dana kasnije.

Kako navodi The Verge, Infinity Ward je predstavio i novu mapu za više igrača, nazvanu Grand Prix, koja je postavljena na trkačkoj stazi. Mapa će, takođe, biti dostupna za igranje tokom beta verzije.

Onima koji nisu prednaručili igru Infinity Ward je poručio da će imati priliku da tokom izvlačenja dobiju beta kod koji će im omogućiti rani pristup, prenosi The Verge. Ta informacija itekako je značajna istinskim ljubiteljima kompjuterskih igara, koji sigurno s nestrpljenjem čekaju septembar. Kako dodaju na popularnom sajtu, do pristupa beti igrači će moći doći i preko popularnih jutjubera i strimera.