Pitanja iz inboksa – Koje pakete kućnog interneta imate u ponudi?

Vaše pitanje: Dobar dan! Molim vas za ponudu paketa kućnog interneta. Hvala!

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

U najnovijoj ponudi m:tel vam nudi pakete kućnog interneta za samo 0,99 KM prva tri mjeseca ugovorene obaveze. U zavisosti od vaših potreba možete odabrati internet pakete: Net:S+ sa brzinama do 50/25 Mb/s, Net:M+ sa brzinama do 100/50 Mb/s ili Net:L+ sa brzinama i do 200/100 Mb/s. Bez obzira koji paket da odaberete uživaćete u stabilnoj vezi, nesmetanom surfovanju, preuzimanju i slanju podataka.

Uz m:tel kućni internet strimujte omiljene serije, radite od kuće ili budite povezani sa prijateljima i porodicom uz optičke brzine, pouzdanost i stabilnost.

Uz m:tel internet dobijate i veoma važnu korisničku podršku koja je tu za vas 24/7.

Za više informacija pozovite 080050000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Zdravo, čuo sam za vaš Paket 4K, ali nisam siguran šta tačno obuhvata, pa vas molim za više informacija o njemu.

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Jedinstveno TV iskustvo uz m:tel Paket 4K je potpuno besplatno u promotivnom periodu do 15. novembra 2024. godine!

U okviru Paketa 4K, dobijate pristup vrhunskim kanalima: Eurosport 4K (pozicija 751), Travelxp 4K (pozicija 752), Love Nature 4K (pozicija 753) i Newsmax Balkans (pozicija 754).

Zahvaljujući naprednoj 4K tehnologiji visoke definicije, svaki detalj na vašem ekranu oživljava, pružajući vam potpuno novo iskustvo gledanja omiljenih sadržaja.

Kako biste iskoristili sve prednosti sadržaja u 4K rezoluciji, posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto i provjerite ispunjavate li tehničke uslove za aktivaciju (4K televizor i optičku mrežu). Ukoliko imate sve potrebne tehničke preduslove, Paket 4K je vaš i to besplatno do 15. novembra!

Uživate u TV programu kao nikada do sada! Uz IPTV i 4K uživajte u kristalno čistoj slici i izvanrednom sadržaju Paketa 4K!

Za više informacija pozovite 080050000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Na kojoj poziciji je Newsmax Balkans, novi kanal u okviru m:tel IPTV-ja?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Korisnici m:tel IPTV platforme sada imaju mogućnost da prate Newsmax Balkans, televizijski kanal koji nudi dvadesetčetvoročasovni program u 4K i HD kvalitetu slike.

Newsmax Balkans je prvi kanal američkog Newsmax-a izvan teritorije SAD, a gledaocima nudi bogat program sa novim pristupom u news segmentima i bogatim dokumentarnim sadržajima.

Kanal Newsmax Balkans HD uvršten je u ponudu osnovnog paketa, kao i u pakete za m:tel IPTV biznis korisnike, te u ponudu ON TV paketa, Start ON i Max ON. Kanal se nalazi na poziciji 036.

Kanal Newsmax Balkans 4K je uvršten u dodatni Paket 4K, na poziciju 754.

Vaše pitanje: Koje BIZ tarife mi možete ponuditi?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Naše aktuelne BIZ tarife su BIZ Start, BIZ Plus, BIZ Net i BIZ Premium, a osmišljene su da vam obezbijede neograničene razgovore u VPN grupi i odlične mjesečne bonuse za mobilni internet u zemlji i zemljama regiona Zapadnog Balkana, čak i do 100 GB.

Ukoliko do 15. decembra ove godine prenesite svoju VPN grupu poslovnih brojeva u m:tel mrežu, ostvarićete 50% popusta na mjesečnu pretplatu, tokom cijelog perioda trajanja ugovorne obaveze, i sve m:tel BIZ tarifne dodatke.

U zavisnosti od izabrane BIZ tarife, nudimo vam i posebnu mogućnost neograničene komunikacije prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, kao i u romingu u mrežama regiona Zapadnog Balkana.

Prema vašim potrebama, izaberite i tarifne dodatke. Pomoći ćemo vam da pronađete najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Za više informacija o aktuelnim BIZ tarifama posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 300.