Pitanja iz inboksa – Mogu li kod vas naručiti telefone iz najnovije Xiomi serije?

Vaše pitanje: Pozdrav, mogu li kod vas naručiti telefone iz nove Xiaomi 14T serije?

 MTEL ODGOVOR: Pozdrav,

Naravno, već sada, u sjajnoj preorder ponudi među prvima možete naručiti vrhunski Xiaomi 14T  ili Xiaomi 14T Pro sa fantastičnim poklonima – robot usisivač i specijalna kutija sa vrijednim iznenađenjima!

Gospodari svjetla, modeli iz vodeće Xiaomi 14T serije stvaraju savršene boje na fotografijama, koje naprosto oživljavaju sačuvane trenutke i emocije.

Sa naprednim mogućnostima snimanja, Xiaomi 14T telefoni pružaju čistiju, jasniju sliku sa izraženim detaljima i pri slabom osvjetljenju, a za to je zaslužna i nova generacija Leica sočiva sa velikim otvorom blende.

Osnaženi naprednom vještačkom inteligencijom, ovi moćni uređaji nude veću produktivnost, pametnija putovanja te lako stvaranje sadržaja. Obezbijedite ih na vrijeme u m:tel pretprodaji i poručite ih sa vrijednim poklonima – robot usisivač i poklon paket: kožna torbica za telefon, termos šolja, tripod postolje za slikanje i bedž!

Izaberite Xiaomi 14T uz mjesečnu ratu od 49,60 KM i na poklon ćete dobiti Xiaomi Robot Vacuum E10 robot usisivač i specijalnu kutiju poklona.

Izaberite Xiaomi 14T Pro uz mjesečnu ratu od 68,24 KM i na poklon ćete dobiti Xiaomi Robot Vacuum S10 robot usisivač i specijalnu kutiju poklona.

Požurite, ova nevjerovatna ponuda traje do 6. oktobra ove godine ili do isteka zaliha!

Za više informacija pozovite 080050000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Dobar dan! Možete li pojasniti kako funkcioniše povrat novca ako m:tel usluge plaćam online putem Mastercard kartice?

MTEL ODGOVOR: Dobar dan,

U pitanju su sjajne pogodnosti za sve m:tel korisnike koji svoje mjesečne račune za sve m:tel usluge, kao i prepaid dopune, obavljaju online utorkom putem Mastercard kartice.

To znači da ukoliko obavite jedno ili više online plaćanja Mastercard karticom utorkom u minimalnom ukupnom iznosu od 50 KM na www.mtel.ba, m:GO ili Moj m:tel aplikaciji ostvarujete povrat novca u vrijednosti od 10 KM.

Online plaćanja sve više postaju trend na tržištu BiH, a broj takvih transakcija konstantno raste. Razlog tome su brzina, jednostavnost i sigurnost, koji pružaju besprijekorno korisničko iskustvo.

Zato i vi iskoristite prednosti online plaćanja i uživajte u jednostavnosti uz dodatnu uštedu.

Akcija je dostupna svakog utorka do 30. novembra za plaćanja Mastercard karticom u minimalnom ukupnom iznosu do 50 KM kod svih Mastercard partnera, uključujući i m:tel. U toku ovog perioda jedan korisnik može ostvariti maksimalnih pet povrata novca. Povrat novca biće isplaćen do 15. dana u mjesecu nakon mjeseca u kojem je izvršeno plaćanje.

Sve detalje o povratu novca na vaše Mastercard kartice i spisak partnera kod kojih možete obaviti plaćanje možete pronaći na sajtu www.mastercard.ba.

Vaše pitanje: Zdravo! Da li je u vašoj ponudi dostupan iPhone 16?

MTEL ODGOVOR: Zdravo,

Svakako, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max su prije nekoliko dana stigli i u našu ponudu i možete ih pronaći u m:tel prodajnim mjestima.

U pitanju je telefon opremljen revolucionarnim Apple Intelligence funkcionalnostima – izdržljiv, snažan, ali lagan, s većim ekranima, najtanjim rubovima od bilo kojeg Apple proizvoda, sa dugmetom za brzo pristupanje korisnim funkcijama i velikim skokom u trajanju baterije.

Pomenuti iPhone modeli donose unapređene video funkcije, automatsko sumiranje poruka i savršene fotografije zahvaljujući novoj kontroli kamere i ultra širokim kamerama koje omogućavaju još bolji zum. Novi A18 Bionic čip obezbjeđuje brže performanse, značajno povećava trajanje baterije i garantuje sigurnost vaših podataka.

Jedna od najvećih inovacija u ovim telefonima je Apple Intelligence. Ovaj sistem donosi nekoliko naprednih funkcija koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Sistem se prilagođava korisnikovom načinu upotrebe uređaja i aplikacija, a pruža i rezime važnih obavještenja i e-poruka, što je praktično i korisno.

Vaš odabrani iPhone 16 spojite sa Pretplata tarifama i uživajte u neograničenim razgovorima, porukama, bonusima za mobilni internet i revolucionarnim funkcionalnostima koje donose novi Apple uređaji.

Posjetite vama najbližu m:tel poslovnicu i uz novi iPhone 16  surfujte na najboljoj mreži u BiH. Budite dio tehnološke revolucije!