Pitanja iz inboksa – Imate li u ponudi nove Galaxy preklopne telefone?

Vaše pitanje: Dobar dan, jesu li u vašoj ponudi dostupni novi Galaxy preklopni modeli telefona?

MTEL ODGOVOR: Dobar dan,

Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 vas čekaju u m:tel ponudi!

Nova generacija Samsung preklopnih telefona ponovo pomjera granice nudeći impresivan dizajn i nevjerovatne performanse sa jakom AI podrškom.

Najtanji i najlakši Samsung Fold uređaj do sada, Galaxy Z Fold6 koristite kao obični telefon, a rasklopite ga kada vam je potreban veliki ekran sa snagom pravog računara. Pokreće ga fantastični Snapdragon® 8 Gen 3, što ga čini jednim od najbržih Android telefona na tržištu. Galaxy Z Fold6  je opremljen mnogim funkcijama vještačke inteligencije koje uključuju prevođenje razgovora i teksta u realnom vremenu, Circle to Search za pretraživanje ili ProVisual Engine za maksimalno kreativne fotografije.

Moćan i neodoljivo privlačan, Galaxy Z Flip6 je savršen spoj stila i robusnosti, jedan od najboljih modela današnjice koji će vam pružiti korisničko iskustvo budućnosti i lako stati u svaki džep. Galaxy Z Flip6 nudi sofisticiranost u svakom dodiru a isto tako i nevjerovatne mogućnosti podržane vještačkom inteligencijom, kao i kod Z Fold6 modela. Tu je i Suggested Replies opcija sa kojom možete izabrati i poslati poruku čak i kada je telefon zatvoren – savršena opcija kada ste u pokretu.

Snažniji nego ikada, novi Z Flip i Z Fold modeli nude vrhunsko iskustvo svim korisnicima koji žele mnogo više od običnog telefona. Potražite ih u m:tel ponudi i na poklon ćete dobiti dvije ekskluzivne zaštitne futrole u vrijednosti od 248 KM!

Za više informacija pozovite 080050000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vaše pitanje: Pozdrav, koje pogodnosti ostvarujem uz m:SAT uslugu?

MTEL ODGOVOR: Pozdrav,

Ove jeseni donosimo vam 50% popusta na cijenu mjesečne pretplate bilo kojeg odabranog m:SAT paketa, čak godinu dana. Osim toga za samo 0,99 KM osiguraćete sebi svu potrebnu opremu i stručnu montažu, a kao poseban bonus tu je gratis drugi TV priključak za sve one koji odaberu Plus i Max pakete TV programa.

Osnovna prednost m:SAT-a ogleda se u nepostojanju prepreka, tehničkih niti bilo kojih drugih, da se korisnicima omogući gledanje velikog broja televizijskih kanala u vrhunskom kvalitetu slike bez obzira gdje se oni nalaze. Sve što je potrebno jeste da se postavi satelitska antena i instalira risiver (prijemnik) i uživanje može da počne.

m:SAT može da se uzme kao samostalna TV usluga, ali i u paketu sa internetom i/ili mobilnom i fiksnom telefonijom.

Uz sve pogodnosti i snižene cijene pretplate, u najnovijoj ponudi korisnici m:SAT usluge imaju mogućnost kupovine Alpha i Tesla televizora na rate po cijeni već od 11,50 KM.

Sve informacije o m:SAT usluzi pronađite na sajtu kompanije m:tel ili pozivom na besplatan broj 0800 50 905.

Vaše pitanje: Zdravo, mogu li kod vas kupiti Realme 12 na rate?

MTEL ODGOVOR: Zdravo,

Da, telefon Realme 12 je dostupan u našoj ponudi i možete ga platiti na rate, bez kamate. Sjajna vijest je i da uz njegovu kupovinu na poklon dobijate slušalice Realme Buds T110, što je prilika koja se ne propušta.

Ovaj model posjeduje veliki 6,72-inčni IPS LCD ekran, rezolucije 1080 x 2400 px, koji pruža kristalno čistu sliku, ugodnu za gledanje.

Na prednjoj strani uređaja smještena je kamera od 8 MP, dok je na zadnjoj strani moćan dvostruki sistem kamera sa glavnom od 108 MP. Pokreće ga MediaTek Dimensity 6100 procesor, podržan sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, što osigurava brz i efikasan rad i prilikom zahtjevnijih zadataka.

Jedna od najzanimljivijih funkcija ovog telefona je Dynamic Button, koja omogućava prilagođavanje funkcionalnosti tipke za uključivanje telefona. Osim brzog otključavanja pomoću otiska prsta, ova tipka može služiti za pokretanje kamere, lampe, muzike i još mnogo toga, nudeći korisnicima veću fleksibilnost i praktičnost.

Zahvaljujući bateriji kapaciteta 5000 mAh Realme 12 je savršen i za one koji mnogo vremena provode vani, jer obezbjeđuje dugotrajan rad bez potrebe za čestim punjenjem.

Više informacija o ovom odličnom telefonu, predivnog dizajna, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.

Vaše pitanje: Dobar dan, potreban mi je kvalitetan laptop, po pristupačnoj cijeni, pa vas molim da mi preporučite model iz vaše ponude?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Lenovo TAB M8 LTE je kompaktan i funkcionalan tablet dizajniran za svakodnevnu upotrebu, idealan za gledanje multimedijalnih sadržaja, surfovanje internetom i osnovne zadatke.

Sa težinom od samo 320 grama, ovaj uređaj je lagan i prenosiv, što ga čini pogodnim za korištenje u pokretu. Namijenjen je korisnicima svih generacija.

Tablet dolazi sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, što omogućava odličan multitasking i dovoljno prostora za skladištenje aplikacija, slika i drugih podataka. Tu je i podrška za proširenje memorije putem microSD kartice.

Lenovo TAB M8 LTE ima 8-inčni ekran rezolucije 800×1280 piksela, a opremljen je Li-Po baterijom kapaciteta 5100 mAh te podržava WiFi 802.11 b/g/n i Bluetooth 5.0, što omogućava brzu i stabilnu vezu sa internetom i drugim uređajima.

Posjeduje 8 MP glavnu i 2 MP prednju kameru, koje su zadužene za čiste i jasne fotografije i video pozive. Tablet dolazi sa Android 13 operativnim sistemom, koji pruža modernu i sigurnu platformu za upotrebu aplikacija. Srce uređaja je PowerVR GE8320 čipset, koji omogućava glatko pokretanje aplikacija i pruža solidnu grafičku podršku za osnovne igre i multimedijalne sadržaje.

Ovaj kvalitetni uređaj možete kupiti u m:tel-u i platiti na rate bez kamate, a više informacija o tome možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.