Pitanja iz inboksa – Koji laptop preporučujete za poklonike života u pokretu?

Vaše pitanje: Poštovani, molim preporuku laptop uređaja za nas koji volimo život u pokretu. Unaprijed hvala!

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Jedan od najpopularnijih laptopa na svijetu, MacBook Air je izuzetno lagan i tanji od 1,5 cm, a sa baterijom koja traje do 18 sati stvoren je za život u pokretu. Upravo ovaj laptop, kao i brojne druge Apple uređaje možete pronaći u ponudi m:tel kompanije te se uvjeriti zašto su sinonim za vrhunski kvalitet i mogućnosti.

MacBook Air sa lakoćom izvršava sve zadatke i pokreće zahtjevne igrice, a moćni M3 čip njegove mogućnosti postavlja na još viši nivo. U njega su implementirane nevjerovatne performanse vještačke inteligencije za macOS funkcije koje poboljšavaju kreativnost i produktivnost, a korisnicima se nudi i velika zbirka aplikacija sa naprednim AI karakteristikama.

Da bude potpuno jasno, MacBook Air je briljantan. Njegov ekran je praznik za oči: podržava milijardu boja a fotografije i video snimci pršte snažnim kontrastom i jasno prikazanim detaljima.

MackBook Air potražite u m:tel-u, a tamo vas očekuje i neodoljivi MacBook Pro.

Takođe, savršen spoj inovacije, vaš novi iPhone telefon pronađite u posebnoj ponudi sa popustom i do 184 KM! Ako volite iPhone, voljećete i MacBook koji zajedno funkcionišu savršeno.

Za više detalja o ponudi Apple laptopa i iPhone telefona posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Vaše pitanje: Dobar dan! Kako mogu postati korisnik vaše m:SAT usluge?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Ako još niste, postanite korisnik m:SAT usluge kompanije m:tel, jer vam trenutna ponuda donosi veliki popust na pretplatu, a opremu i montažu uređaja ćete platiti jednokratno i to samo 0,99 KM.

Za 0,99 KM mjesečne pretplate prvih šest mjeseci, uživajte kao korisnik najboljeg satelitskog programa u BiH. Ova ponuda se odnosi na m:SAT solo uslugu u tri ponuđene opcije – m:SAT Start, m:SAT Plus ili m:SAT Max. Uz ovu ponudu, kompanija m:tel vam omogućava i kupovinu televizora na rate.

Arena Sport i Premium kanali, Eurosport, Premier League, NBA… samo su neki od sadržaja koji će obezbijediti najbolje iskustvo praćenja važnih sportskih dešavanja ovoga ljeta.

Takođe, istu cijenu mjesečne pretplate od 0,99 KM, ali za prvih pet mjeseci, plaćaćete ukoliko se odlučite za neki od paketa u ponudi m:SAT usluge. Podsjećamo, u ponudi usluge m:SAT su paketi koji mogu da sadrže TV, internet, fiksnu telefoniju i mobilnu telefoniju, u kombinaciji koja vama najviše odgovara. Svakako, prednost m:SAT usluge je što može da se instalira na bilo kojem mjestu u BiH, bez obzira na to da li je to vaša vikendica, udaljena od grada, kuća ili stan.

Ugrabite ovu priliku do kraja mjeseca jula, a za detaljne informacije pozovite besplatan korisnički servis na broju 0800 50 905.

 

Vaše pitanje: Zdravo, vidio sam da često preporučujete naručivanje telefona iz web shop-a. Da li imate neke pogodnosti?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Za početak, nema potrebe da izlazite na ljetnju vrućinu i čekate u redu u trgovinama, svoj novi telefon možete potražite u m:tel web shop-u.

Kad god želite, pogledajte ponudu, uporedite različite modele i jednostavno odaberite onaj koji vam najbolje odgovara.

Iz širokog izbora, uvijek su u posebnoj ponudi i telefoni odličnih karakteristika a po povoljnijoj cijeni za online kupovinu. U ljetnjoj web shop ponudi, nudimo vam elegantni Honor X8A koji posjeduje sjajan trostruki sistem kamera sa čak 100 MP, zatim Xiaomi Redmi Note 12 koji je odličan izbor za mlađe korisnike, fantastični Galaxy A54 koji će vam dati mnogo razloga da bude vaš favorit i elitni Huawei Mate XS 2 sklopivi telefon koji je spoj moćnih performansi i sjajnog dizajna, namijenjen svima koji žele da se dodatno istaknu.

Svoj telefon spojite sa nekom od Pretplata tarifa i kupite ga na rate, bez kamate i uz besplatnu dostavu do vaših vrata.

Uživajte sa novim telefonom kojeg ste naručili iz vlastitog doma!

Vaše pitanje: Pozdrav, može li preporuka telefona koji kombinuje impresivne specifikacije i pristupačnu cijenu?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

U m:tel ponudi možete pronaći dosta modela koji bi se uklopili u Vaš zahtjev, ali ovaj put izdvajamo model Realme C67, koji trenutno možete platiti na rate, bez kamate.

Realme C67 je namijenjen prvenstveno onima koji traže pouzdan uređaj za svakodnevne aktivnosti, ali i za one koji žele više performansi i mogućnosti bez potrebe za ulaganjem u premium modele.

Dolazi sa 8 GB RAM memorije, što omogućava glatko i brzo obavljanje više zadataka istovremeno. Sa 256 GB interne memorije imate dovoljno prostora za sve svoje aplikacije, fotografije, video zapise i dokumente. Dodatno, mogućnost proširenja memorije pomoću microSDXC kartice pruža još veću fleksibilnost za one kojima je potrebno još više prostora.

Ovaj telefon je opremljen impresivnom glavnom kamerom od 108 MP koja omogućava snimanje izuzetno detaljnih i jasnih fotografija. Dodatna 2 MP kamera doprinosi kvalitetu fotografija sa bokeh efektom. Sekundarna kamera od 8 MP je savršena za selfije i video pozive, osiguravajući odličan kvalitet slike čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja.

Realme C67 posjeduje bateriju kapaciteta 5.000 mAh, što omogućava dugotrajan rad bez potrebe za čestim punjenjem. Ova baterija osigurava cjelodnevnu autonomiju čak i uz intenzivno korišćenje, što je idealno za korisnike koji su stalno u pokretu.

Prednju stranu krasi 6,72-inčni IPS LCD ekran sa rezolucijom od 1080 x 2400 piksela. On pruža oštru i živopisnu sliku, idealnu za gledanje video i igranje igara.

Više informacija o ovom telefonu možete potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.