Pitanja iz inboksa – Koji telefon mi preporučujete za dobre fotografije, tačnije portrete?

Vaše pitanje: Molim preporuku telefona koji ima dobre kamere, konkretno – za portrete. Hvala!

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Telefon koji je zaista sjajan izbor, ukoliko volite fotografiju, je Honor 200, fantastični majstor za portrete. Portretne fotografije uslikane ovim telefonom predstavljaju omaž čuvenom Harcourt studiju u Parizu, specijalizovanom za slikanje filmskih zvijezda i slavnih ličnosti.

Osim sjajnih fotografija, Honor 200 pruža impresivno korisničko iskustvo i odličan odnos kvaliteta i cijene.

Kada se umjetnost susretne sa dizajnom, kao što je to slučaj sa Honor 200 modelom, onda je već na prvi pogled jasno da se radi o nečemu posebnom.

Tri kamere od 50 MP podržane su vještačkom inteligencijom i savršenom kontrolom svjetla i sjenke. Selfi kamera oživljava portrete u živim bojama visokog kvaliteta, a telefoto kamera bilježi sve, bez obzira na udaljenost.

Veliki ekran od 6,7 inča visoke rezolucije je u potpunosti prilagođen ljudskim oku za potpuno uživanje u sadržaju a moćni procesor obezbjeđuje snagu i stabilnost za sve zahtjevne zadatke. Izdržljivost u radu mogućava baterija od 5.200 mAh sa super brzim punjenjem od 100 W.

Sa dizajnom inspirisanim čuvenim Gaudijem djelima, Honor 200 je idealan za sve korisnike koji cijene vrhunsku tehnologiju predstavljenu sa stilom.

Potražite ga u m:tel ponudi uz odličan popust od 140 KM. Požurite, ova ponuda traje do kraja jula ove godine ili do isteka zaliha.

Dodatne informacije potražite na mtel.ba ili pozivom na 0800 50 000.

 

 

Vaše pitanje: Dobar dan! Koji Samsung televizori su dostupni u m:tel ponudi?

MTEL ODGOVOR: Dobar dan!

U ponudi kompanije m:tel možete pronaći brojne vrhunske modele televizora južnokorejskog giganta Samsung, a koji će ispuniti, ako ne i premašiti, vaša očekivanja.

Bilo da ste ljubitelj fudbala, pa ovih dana sate i sate provodite gledajući mečeve Evropskog prvenstva, ili jednostavno volite da u slobodno vrijeme budete pred „malim ekranom“ uz dobar film, seriju ili dokumentarac, Samsung televizori omogućiće vam savršen ugođaj.

U m:tel-u možete birati između modela:

Samsung UE50CU8072 (Smart),

Samsung UE43CU8072 (Smart),

Samsung UE65CU7172 (SMART),

Samsung UE55CU8072 (SMART),

Samsung QE55S90CAT (OLED Smart) (poklon TV nosač),

Samsung QE55Q60CAU (QLED Smart) (poklon TV nosač) i

Samsung UE50CU7092 (Smart) (poklon TV nosač).

Impresivna ponuda, zar ne?! Važno je napomenuti da svaki od ovih uređaja posjeduje vrhunske specifikacije, a uz pojedine čak dobijate i praktičan poklon –  TV nosač.

Jedinstvena ljepota i snažna funkcionalnost – to je ono što krasi svaki model. Kvalitetan ekran, čista i jasna slika ugodnih boja, koje ne opterećuju oči, te čist zvuk, karakteristični su za Samsung televizore. Takođe, izdržljivi su i dugovječni, pa ulaganje u jedan od ovih modela možete smatrati pametnim potezom.

Više informacija o ovim televizorima, ali i drugim sjajnim uređajima iz m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.

Vaše pitanje: Pozdrav, da li je možda neki iPhone model trenutno na popustu?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Iskoristite posebnu ponudu u m:tel-u i nabavite iPhone uređaj uz popust od 184 KM za  iPhone 15 Pro 128 GB i iPhone 15 Pro Max 256 GB.

Za ljubitelje inovacija i naprednih mogućnosti, sniženi su i modeli iPhone 13 128GB, iPhone 14 128GB, iPhone 15 128GB i iPhone 15 Plus 128GB sa popustom od 164 KM. Uz ove telefone sigurni smo da ćete uživajte u brzini, performansama i beskrajnim mogućnostima koje nude.

Međutim, to nije sve. Za one koji traže izvanredan omjer cijene i performansi, koji žele da unaprijede svoj digitalni svijet uz jedan od najtraženijih pametnih telefona današnjice tu je iPhone 12 od 128GB sa sjajnim popustom od 84 KM.

Vaš savršeni iPhone čeka vas u našim prodajnim mjestima kao i na sajtu www.mtel.ba