Zvijezde stižu na Kastel

Kompanija m:tel podržala bogat umjetnički program, počinje drugi Banjaluka FEST

Drugo izdanje internacionalnog muzičkog festivala “Banja Luka Fest” održaće se na tvrđavi Kastel, od 6. do 9. jula. Kompanija m:tel je podržala organizaciju ovog značajnog događaja koji je stekao epitet jednog od najznačajnijih u regionu.

Grupa „Bajaga i instruktori“ otvoriće festival 6. jula koncertom za rok grupu, orkestar i hor, dok će na zatvaranju 9. jula nastupiti Zdravko Čolić!

Koncert Josipe Lisac zakazan je za drugo veče Banja Luka Festa, 7. jula, dok će treće festivalsko veče, 8. jula, biti rezervisano za svjetski poznatu, špansku muzičku zvijezdu Luz Kasal. Gostovanje španske dive na Banja Luka Festu biće prilika za povezivanje kultura dvije zemlje.

Muzički spektakl za pamćenje i atraktivna festivalska lokacija na velikoj sceni tvrđave Kastel učiniće Banju Luku i ovog ljeta centrom regiona, poručuju organizatori.

Ova manifestacija obogatila je kulturni život Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i na sebe skrenula pažnju kompletne javnosti. Medijske ekipe iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije, kao i svi značajniji domaći mediji, već su najavili svoje prisustvo na ovogodišnjem crvenom tepihu festivala sa koga će izvještavati tokom četiri festivalska dana. Pored muzičkih velikana čiji koncerti se iščekuju sa velikom željom i interesovanjem, događaju će prisustvovati najveće glumačke i TV zvijezde regiona.

Banja Luka Fest već je stekao status festivala za koji se vezuje prepoznatljiv umjetnički program, visok produkcijski standard, elegancija i glamur. Kompanija m:tel je prepoznala značaj ove manifestacije i zato, i ovoga puta, Festival ima prijatelje.