ZTE Blade V40s nudi kvalitet i pouzdanost  

Još jedan odličan telefon iz m:tel ponude može vam biti podrška tokom svakodnevnih aktivnosti, a radi se o modelu ZTE Blade V40s.

ZTE Blade V40s je uređaj većih dimenzija, ekrana dijagonale 6,67 inča, rezolucije 1080 x 2400 px, koji korisniku itekako ima šta da ponudi.

Izuzetno atraktivan, tankog kućišta, od samo 7,6 milimetara, ovaj telefon savršeno staje u svaki dlan, a kvalitetne specifikacije osvajaju korisnike “na prvu”.

Pokreće ga Unisoc Tiger T618 čipset, u kombinaciji sa 4/128 GB memorije, proširive promoću micro SDXC kartice, što znači da nećete morati da “štedite” kamere niti da razmišljate da li imate prostora za nove aplikacije.

Izvor fotografije: ZTE

Sve zanimljive i važne trenutke sačuvaćete u najboljem izdanju zahvaljujući trostrukoj zadnjoj kameri, sa glavnim senzorom od 50 MP. Takođe, i prednja od 8 MP će vas iznenaditi čistoćom i kvalitetom selfija.

Ljeto je godišnje doba kada najviše vremena provodimo vani, tako da je baterija telefona jedna od najvažnijih stavki za svakog korisnika. I tu je kompanija ZTE vodila računa da zadovolji potrebe korisnika. ZTE Blade V40s dolazi sa baterijom kapaciteta 4500 mAh, sa podrškom za punjenje od 22,5W, koja omogućava dugotrajan rad telefona.

Više informacija ovom atraktivnom i pouzdanom uređaju, koji u kompaniji m:tel možete platiti na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.