Zona dobrog provoda – OK Fest 2021!

m:tel vam i ove godine preporučuje trodnevni festival dobre zabave u Nacionalnom parku Sutjeska!

Nova OK avantura počinje 13. avgusta, a tokom tri festivalska dana posjetioci će imati priliku da dožive muzički i zabavni vikend uz izvođače: Van Gogh, Hladno pivo, Bajaga i instruktori, Goran Bare & Majke, Darko Rundek, Brkovi, TBF, M.O.R.T., Zoster, Buč Kesidi, Kanda, Kodža i Nebojša, Love Hunters, Who See, Marčelo i napeti Quintet, Ritam Nereda, Atheist Rap, Mortal Kombat, te OK DJ set.

Pored Umjetničke zone, koja ove godine uključuje i filmske projekcije, organizatori najavljuju i zabavno-edukativne zone poput adrenalin zone koja uključuje rafting na Tari, posjetu prašumi Perućici i slične avanture.

U okviru „Agora zone“ planirane su interesantne panel diskusije i mini konferencije s temama poput ekologije i zaštite životne sredine, antifašističkog naslijeđa, omladinskog turizma, mobilnosti mladih… Pored navedenih, ovogodišnji program obuhvatiće i sadržaje realizovane i kroz Joga zonu.

Kompanija m:tel, već tradicionalno, u okviru Festa pripremila je dva kutka sa lazy bag-ovima za sve posjetioce. To su punktovi za uživanje, ali i stanice za punjenje telefona, fitness priču, poklone, igre, i naravno free internet!

Na tri bine, uživajte u najboljom muzici i zabavi, tokom dana, ali i po završetku glavnog dijela programa, svake večeri na after party-ju.

#BUDiOK posjeti OK