Završen Teniski čelendžer „Srpska Open 2021“: Banjaluka sijala svjetskim sjajem

Finalnim mečom između Argentinca Huana Serundola i Nikole Milojevića iz Srbije, u večernjim časovima u nedjelju, 12. septembra, završen je ovogodišnji Teniski čelendžer „Srpska Open 2021“.

Argentinac Serundola je prikazao bolju igru tokom cijelog meča, te je kao pobjednik turnira osvojio 80 bodova za svjetsku rang listu.

Završen Teniski čelendžer „Srpska Open 2021“: Banjaluka sijala svjetskim sjajem

Organizatori ovogodišnjeg turnira su bili Teniski savez Republike Srpske i Teniski klub „Mladost“, a ATP čelendžer „Srpska Open 2021“ je po prvi put za učesnike i publiku priredio noćne mečeve koji su igrani na novom terenu Nacionalnog teniskog centra. Na punom terenu publika je imala priliku uživati u vrhunskom tenisu i svjetskom sportskom ugođaju.

Po završetku turnira priređen je koncert Aleksandre Radović za sve učesnike i publiku turnira.

Kompanija m:tel, koja je prijatelj Teniskog čelendžera „Srpska Open“ već punih 19 godina, je i ove godine priredila poklone za predstavnike publike. Tri najsrećnija gledaoca su otišla kući sa vrijednim poklonima kompanije m:tel, a tokom trajanja turnira od 6. do 12. septembra pripremili smo interesantne sadržaje za najmlađe posjetioce.