Vodič za OK fest

Prijateljstvo kompanije m:tel i OK festa traje već godinama, pa je m:tel sponzor i ovogodišnjeg, osmog izdanja festivala.

Na samoj lokaciji, m:tel ima svoj sponzorski kutak koji realizuje u saradnji sa organizatorima, gdje će svi posjetioci festivala moći da pronađu osvježenje i zabavu, ali i – vrijedne nagrade.

No, pođimo redimo…

Za sve posjetioce festivala smo pripremili kviz pogađanja pojmova za parove. U pitanju nije pantomima niti crtanje, već osoba koja objašnjava tokom pojašnjavanja ima puna usta komadića lubenice! Njen saigrač, stoga, ima nimalo lak zadatak pogađanja šta mu tačno govori i šta je, u stvari, zadati pojam.

Za nauspješniji tandem, sa ukupno najkraćim vremenom utrošenim na objašnjavanje svih pojmova, smo pripremili „matching“ majice sa duhovitim porukama.

Kako bismo slavili prirodne ljepote lokacije na kojem se OK fest održava, prelijepo Tjentište i Nacionalni park Sutjeska, šaljemo vas u šetnju. Ali ne običnu, već onu koja vam može donijeti nagradu! Sve zajedno staje u – treasure hunt, a naša potraga za zlatom podrazumijeva da vas u šumarcima nadomak kampa očekuje 10 poklon-kutijica. Vaše je samo da ih pronađete, jer u svakoj je neki poklon, a u jednoj od njih navrijedniji – vaučer za telefon Infinix Hot 11, koji srećni dobitnik može preuzeti u m:tel kutku.

Da bismo vam olakšali potragu, u blizini m:tel kutka smo postavili „treasure hunt semafor“, odnosno brendiranu tablu sa više informacija o lovu na blago i velikim brojem koji pokazuje koliko još kutijica čeka da budu pronađene.

Nećemo ostati dužni ni onima koji rado biraju osvježenje u obližnjem jezeru, ili preferiraju sportske aktivnosti, pa smo tako organizovali i takmičenje u plivanju. Najbolji plivač će dobiti jedan gedžet iz ponude m:tel kompanije.

Ali, nećemo zaboraviti ni „stanovnike“ OK kampa, za koje je m:tel pripremio poklon dobrodošlice. I to pravi ljetni, osježavajući! Za prvih 100 ekipa čiji se članovi jave m:tel promoterima na ulazu pripremili smo po jednu sočnu lubenicu. Vjerujemo da će im dobro doći kao osvježenje od visokih temperatura i vrele festivalske atmosfere.

Uz lubenicu, očekujte i kartončić sa porukom. Tačnije, pozivom da pokažete svoju kreativnost, što konkretno znači da ćete dobiti upustva kako da iskoristite ovaj voćni poklon i od njega izrezbarite „masku“ za fotografisanje. Tako nastale fotografije je potom potrebno da objavite na Instagram-u, uz heštegove #sprijateljimajeok i #mtel te tagujete zvanični m:tel profil. Po okončanju festivala, m:tel komisija će izabrati najkreativniju fotografiju i autora nagraditi novim Infinix Hot 11 smartfonom.

Paralelno možete okušati i svoju kreatorsku sreću na TikTok-u, pa će svi koji tokom festivala na ovoj mreži postave video koji na najbolji način predstavlja kako su se proveli na OK festu biti u prilici da osvoje telefon Infinix Hot 11. Naravno, nagrada će pripasti autoru koji do 21. jula na TikTok-u objavi najzabavniji video na zadanu temu, uz heštegove #sprijateljimajeok i #mtel te označi m:tel zvanični profil.

Svim posjetiocima OK festa želimo dobru zabavu i nezaboravan provod, a dobitnicima m:tel nagrada unaprijed čestitamo. Radujemo se susretu i druženju!