Uživajmo u filmovima iz m:tel IPTV ponude

Uželjeli ste se romantične drame? Onda preporučujemo film “Hvala ti za ljubav”, u subotu, 10.6.2023. godine u 16.45h na TV 1000

Šarmantna djevojka osvoji srce mladog buntovnika u ovoj nezaboravnoj  priči o snazi ljubavi, strasti, porodici i doživljaju života sa mislima da je svaki dan poseban. U filmu igra zavidna glumačka postava… Obavezno pogledajte!

Komedija “ Ti loviš” inspirisana je nevjerovatnom istinitom pričom. Pogledajte na Pink Premium, u nedjelju, 11. juna 2023. godine u 13.25 časova

Jednom godišnje, petoro prijatelja koji vole da se takmiče, provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice – igru koju igraju od prvog razreda škole – i pri tom reskiraju posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara sa datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali, on zna da oni dolaze…i spreman je.

TV Cinemax 2 nam je za srijedu 14. juna , u terminu od 19.10 časova  priredio ostvarenje “Izgubljena godina 1986.” Radnja je smještena u sjevernu Rumuniju 1986. godine, a vrti se oko mlade žene koju svekrva natjera da abortira. U to vrijeme postojalo je snažno uvjerenje da će djeca biti rođena mrtva ili sa deformitetima nakon nuklearne katastrofe u Černobilu.

Posljedice nuklearne katastrofe u Černobilu brzo su se osjetile u Evropi. U Rumuniji, očajničke mjere komunističkog režima pogodile su nekoliko žena iz sjeverne Bukovine – zbog radijacije žene su prinuđene na abortus improvizovanim metodama (pod indirektnim pritiskom partije). Irina, učiteljica u selu u kojem živi, majka dvoje djece, supruga kapetana broda, pod pritiskom je porodice i mora da donese strašnu odluku. Hoće li odlučiti da odustane ili će snositi moguće posljedice? Nekoliko godina kasnije, komunistički režim u Rumuniji pada, osjećaj slobode nije jasan, a djeca oštro kritikuju Irininu odluku. Šta je sloboda? To postaje pitanje koje svi imamo. Sloboda ostaje jedina opcija!

U filmu “ Mlađi referenti”, dva prodavca čije su karijere otišle u sunovrat dolaskom digitalnog doba, nalaze način da dobiju željenu praksu u „Guglu“, a da bi dobili posao moraju da se nadmeću s grupom mladih, tehnološki osviješćenih genijalaca. TV HBO 2, četvrtak, 15.6. u 17.00 časova

Bili (Vins Von) i Nik (Oven Vilson) su prodavci čije su karijere otišle u sunovrat razvojem digitalnog svijeta. Pokušavajući da dokažu da ih vrijeme nije pregazilo, nalaze način da dođu na praksu u „Gugl“, zajedno sa bataljonom izvrsnih studenata. Ali, time što su ušli u ovu utopiju, izvojevali su samo pola bitke. Sad moraju da se takmiče sa grupom najelitnijih i tehnološki osviješćenih genijalaca da bi dokazali da je potreba za nečim zapravo majka svih novih izuma.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.