Uručena zahvalnica kompaniji m:tel za pruženu podršku u realizaciji preventivnih aktivnosti u oblasti bezbjednosti saobraćaja

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske i Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske su 29. oktobra 2021. godine u Banjaluci organizovali desetu Međunarodnu konferenciju ,,Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici”.

Kompaniji m:tel je u okviru ove konferencije dodijeljena zahvalnica za pruženu podršku u realizaciji preventivnih aktivnosti u oblasti bezbjednosti saobraćaja, a tom je prilikom Dragan Stanimirović, pomoćnik ministra saobraćaja i veza Republike Srpske, uručio zahvalnicu Milici Kondić, portparolu kompanije m:tel.

Naime, kompanija m:tel je uz podršku Ministarstva saobraćaja i veza RS, Agencije za bezbjednost saobraćaja RS i Auto-moto saveza RS u junu ove godine realizovala kampanju za bezbjednost u saobraćaju pod nazivom “Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš”, koja tradicionalno za cilj ima da ukaže na opasnosti kojima su izloženi učesnici u saobraćaju, sa akcentom na one koji koriste mobilni telefon dok su za volanom automobila.

Ovo je sedma godina za redom da kompanija m:tel realizuje kampanju za bezbjednost u saobraćaju.