Tinder uvodi još jednu zanimljivu opciju

Tinder, popularna aplikacija za upoznavanje, ima još jednu važnu opciju, koja će sigurno dobro doći svima koji žele da upoznaju srodnu dušu koja će se dopasti i njihovim bližnjima.

Naime, nova funkcija “Matchmaker” sada nudi mogućnost predlaganja potencijalih partnera, odnosno korisnici mogu pozvati bliske ljude da im preporuče potencijalnog partnera, odnosno da im olakšaju taj “posao”.

Zanimljivo je da “pomoćnici”, odnosno predlagači (njih maksimalno 15), mogu biti i ljudi koji nemaju profil na Tinderu. I oni mogu da preporuče “matcheve”.

Osobe koje korisnik odabere imaju rok od 24 časa da preporuče potencijalnog partnera prije nego što sesija istekne. Nakon toga korisnik Tindera pregleda profile koji su označeni kao “recommendation” te donosi konačan sud.

Naravno, Matchmakeri, odnosno oni koji su odabrani da daju svoj sud i preporuku ne mogu da stupe u kontakt sa potencijalim partnerima umjesto korisnika koji su zatražili njihovo mišljenje.

Opcija Matchmaker već je uvedena u 15 zemalja, među kojima su SAD, Velika Britanija, Francuska i Njemačka, a očekuje se da će u skoroj budućnosti ona biti globalno dostupna.