Tinder nudi ekskluzivni VIP režim

Tinder, popularna društvena mreža za upoznavanje partnera, priprema se da ponudi ekskluzivni premium plan nazvan “Tinder Elite” po mjesečnoj pretplati od 499 dolara.

Ovaj prestižni plan, namijenjen samo pozvanim korisnicima, dio je inicijative pod nazivom “Tinder Elita“. Pretplatnici će imati pristup nekim ekskluzivnim privilegijama, uključujući mogućnost slanja poruka osobama s kojima nisu ostvarili “match” na aplikaciji. Takođe, “najatraktivniji” korisnici će moći da vide profile tih pretplatnika.

Tinder trenutno planira da ovaj program ponudi za manje od 1% svojih korisnika, a to su oni koje smatraju “izuzetno aktivnim” na platformi.

Mark Van Risvik, glavni proizvodni direktor Tindera, izjavio je da su odlučili da ponude ovu opciju zbog potreba veoma angažovanih i aktivnih korisnika koji traže efikasniji način za pronalaženje veza.

Korisnici koji budu pozvani da se prijave za Tinder Elite program moraće da ispunjavaju “Prikaz za izbor od 5 stavki.” To podrazumijeva da njihov profil mora sadržati verifikovanu fotografiju, biografiju, najmanje pet interesovanja, najmanje četiri slike i detaljan opis vrste veze koju traže. Ako budu odabrani, korisnici mogu dodati ekskluzivnu “Elite” oznaku na svoj profil.

Kao dodatnu pogodnost, članovi ovog elitnog kluba mogu odlučiti da sakriju oznaku “Elite” na svom profilu, ako žele da zadrže svoju pretplatu na ovom najvišem nivou diskretnom.

Ova nova pretplata predstavlja ekskluzivnost i priliku za korisnike da poboljšaju svoje šanse u pronalaženju partnera, a dolazi više od godinu dana nakon što je matična kompanija Tindera, “Match Group,” akvizirala dejting aplikaciju The League, koja takođe funkcioniše po pozivu i cilja na “ambiciozne, karijerno orijentisane samce” i koja svojim korisnicima naplaćuje čak do 1.000 dolara nedjeljno za premium usluge.