Telegram na korak do velikog cilja 

Telegram, popularna aplikacija za razmjenu poruka, uspjela je da privuče 950 miliona korisnika na mjesečnom nivou, što je veliki uspjeh.

Tim povodom oglasio se direktor platforme Pavel Durov, koji je naveo da je njihov cilj da uskoro dostignu miliijardu korisnika. Najavio je pokretanje prodavnice aplikacija s podrškom za Web3 stranice.

Durov je otkrio kako izgleda rad na jednom ovakvom projektu kao što je društvena mreža. Naime, objavio je na mreži svoje fotografije snimljene tokom putovanja i objasnio da je to radni odmor.

“Umjesto da odmaram, ja nastavljam da radim i susrećem se sa korisnicima Telegram-a na najneobičnijim lokacijama. Ovog ljeta u planu mi je da posjetim srednju Aziju kao bih se upoznao sa načinom na koji korisnici koji tu žive koriste Telegram i da spoznam njihove digitalne potrebe”, naveo je Durov.

Dakle, ne može se sve prepustiti tehnologiji i vještačkoj inteligenciji. Iza svih velikih platformi stoje veliki stručnjaci koji neprestanu traže način da doprinesu da kompanije u kojima rade budu sve uspješnije.

Najnovije brojke, kao i izjave direktor-a Telegram-a, potvrđuju da ova platforma ima svijetlu budućnost i da nijedan cilj ne mora biti nedostižan.