Sutra počinje Jahorina Ultra Trail

Vikend ispunjen sportom i m:tel poklonima tradicionalno je rezervisan za Jahorina Ultra Trail.

Riječ je o prvom i najvećem takmičenju u Bosni i Hercegovini u trail trčanju stazama koje povezuju Jahorinu s Bjelašnicom, Ravnom planinom, Romanijom i Trebevićem.

Ove godine u subotu 24. i nedjelju 25. jula nas očekuje sedmo po redu i do sada najizazovnije izdanje Jahorina Ultra traila u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina.

Ove godine trkači imaju šansu da se oprobaju u tri trke – Mini 24 km, Maxi 50 km i Ultra 100 km. Posebna zanimljivost je da Maxi trka startuje na Bjelašnici čime organizatori žele povezati dvije olimpijske planine

Kompanija m:tel je ponosni sponzor ovog takmičenja, kao dio opredeljenosti da podržava sportske aktivnosti, takmičarski duh i prave vrijednosti. A svi učesnici trke i posjetioci Jahorine će imati priliku da posjete m:tel zdravi kutak za opuštanje, da se zaslade zdravim slatkišima i isprobaju fitnes funkcionalnosti Samsung pametnog sata kao što su mjerenje otkucaja srca, zasićenosti kiseonikom, mjerenje pritiska i sl. Posjetiocu će imati priliku i da isprobaju Ring trotinete iz m:tel ponude.

Takođe, posjetioci m:tel zdravog kutka će imati priliku da na poklon dobiju Samsung Active 2 pametni sat, a sve što je potrebno je da ostave svoje podatke i napišu zašto misle da baš oni treba da dobiju sat.