Stvoreni da svaki dan učine nezaboravnim

Samsung Galaxy S serija dostupna u m:tel ponudi

Samo nekoliko dana nakon svjetske premijere, Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra pametne telefone možete pronaći u m:tel ponudi. Ove pametne Samsung uređaje krase savršeni dizajn, kamere profesionalnog ranga za korisnike svih nivoa vještina i najnapredniji procesor koji je ikada korišten u Galaxy uređajima.

Kreiran prema načinu na koji korisnici sada žive, Galaxy S21 donosi obilje savremenih inovacija, koje omogućavaju korisnicima da se izraze kao nikada do sada i dobiju najviše od svakog iskustva. Dodatno, svaki uređaj donosi povezanost, snagu i performanse kakve jedino Samsung može da pruži.

Galaxy S21 donosi hrabar novi dizajn sa kompaktnim displayem od 6.2 inča.  Galaxy S21+ dolazi sa proširenim ekranom od 6.7 inča, uz jaču bateriju, odličnu za maratonske gejmere i ljubitelje serija. Galaxy S21 Ultra najveći je uređaj iz Galaxy serije do sada, sa Dynamic AMOLED 2X displayem od 6.8 inča.

Nova Galaxy S21 serija uvodi Contour Cut kameru koja se neprimijetno stapa sa metalnim okvirom uređaja, donoseći elegantan i upadljiv izgled. Trostruka kamera profesionalnog ranga na bazi vještačke inteligencije je dizajnirana za sve one prilike kada korisnici žele da imaju veću kontrolu nad sadržajem. Galaxy S21 Ultra dolazi sa četvorostrukom zadnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere.

Nova S serija nastavlja tradiciju Samsung kamera profesionalnog ranga, sa unapređenjima koja omogućavaju korisnicima svih nivoa vještine da kreiraju vrhunski foto i video sadržaj. Bilo da snimaju prvi susret njihovog psa sa ogledalom, druženje sa prijateljima ili spektakularne poglede na putovanju u prirodi, Galaxy S21 i S21+, kao i S21 Ultra korisnicima omogućavaju najbolji kvalitet.

Nove uređaje Samsung Galaxy S serije možete pronaći u ponudi kompanije m:tel i kupiti ih uz najbolje tarifne modele i odabrati plaćanje na rate bez kamata. Preporučujemo:

Samsung Galaxy S21 8/128 DS  Pretplata: XXL+ rata 20,73 KM

Samsung Galaxy S21+ 8/128 DS Pretplata: XXL+ rata 27,69 KM

Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256 DS Pretplata: XXL+ rata 48,56 KM

Osjetite sve prednosti savremenih inovacija!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.