Stiže nam jesen i novi broj m:agazina

Prvi dani jeseni vam donose novi broj online m:agazina broj 38 i osvrt na brojna dešavanja proteklog ljeta, ali i niz novosti i najava iz svijeta tehnologije i m:tel ponude. U želji da vam jesen bude obojena najljepšim nijansama, zakoračimo u svijet m:agazina.

Sportska dešavanja, podsjećamo, oduvijek privlače pažnju svjetske javnosti, a e-sport u posljednje vrijeme odlično parira u tom segmentu popularnosti. Kako Saudijska Arabija polako preuzima najveća svjetska imena najvažnije sporedne stvari na svijetu – fudbala – sasvim je logična njena namjera da se pozicionira kao lider i u e-sportu.

Kada smo kod aktuelnosti, Twitter, koji mijenja cjelokupnu sliku, pa sada umjesto kultne plave ptičice imamo X, i dalje je tema koja je u centru pažnje javnosti. Stoga, u novom broju m:agazina analiziramo upravo X i pitamo se da li je upravo novi znak druga šansa za Twitter?

Isto tako, Telekom Srbija je, 17. jula, zvanično počeo sa pružanjem usluga u Njemačkoj, pod brendom MTEL Germany, čime je pokrivena kompletna DACH regija.

Uživajte u dobrim informacijama!

Neka jesen započne prvim listovima 38. broja m:agazina.