SQL – upoznajte se sa vještinama rada sa bazama podataka

Novi webinar kompanije m:tel i Logosoft počinje 24.maja.

Sljedeće sedmice, od 24. maja 2021.godine u našoj virtuelnoj učionici očekuje vas novi m:tel i Logosoft webinar – Querying SQL databases using T-SQL.

SQL je temeljna vještina za svakog ko želi raditi sa bazama podataka i podacima. U ovom kursu, upoznat ćete se sa različitim konceptima korištenja Transact SQL (T-SQL-a) za upite na bazi podataka, incijalno kroz osnovne SELECT upite, pa finalno do kreiranja kompleksne transkacione logike. Na tom putu objasnićemo vam ključne koncepte, demonstrirati sintaksu i pružiti vam priliku da isprobate svaku tehniku za sebe.

Radionica je predviđena za osobe sa osnovnim znanjem o relacionim bazama podataka, ali i za početnike koji žele da se upuste u avanturu zvanu SQL. Sve što je potrebno učesnicima kursa je volja i pozitivan stav, a njihovo znanje će se nadograđivati iz modula u modul.

Prijaviti se možete do 21.maja putem e-mail adrese ict@mtel.ba. Cijena kursa iznosi 550,00 KM + PDV, a kurs će trajati pet dana u vremenskom periodu od 09.00 do 15.00 časova.

Za više informacija kliknite ovdje.