Spektakularan koncert „Zdravko Čolić & Symphonic“ zatvorio Banja Luka Fest

Kompanija m:tel, kao partner festivala, banjalučkoj publici i svima koji su proteklih dana boravili u Banjaluci omogućila je uživanje u hitovima najpoznatijih regionalnih i svjetskih imena iz svijeta muzike.

Posljednje veče festivala muzike, svojim nastupom za pamćenje zatvorio je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, legendarni Zdravko Čolić.

Najpoznatije hitove izveo je u novom i jedinstvenom ruhu, u pratnji simfonijskog orkestra i sjajno raspoložene publike koja ga je horski pratila.

Dvoiposatni spektakl vrhunske produkcije, impresivna scena dvorane na otvorenom i dobro poznati hitovi šarmantnog gospodina, priredili su nevjerovatnu atmosferu.

Koliku popularnost ovaj pjevač uživa najbolje ilustruje njegov doček uz gromoglasni aplauz i sjajna atmosfera koja je vladala u publici dok je nastupao.

Podsjećamo vas, festival je otvoren uz dobro poznate taktove velikana rok grupe „Bajaga i instruktori“, hora banjalučkih solista i operske pjevačice Banjalučanke Karoline Mihajlović. Drugo veče, jedinstvena Josipa Lisac publici je pružila originalan scenski nastup svojim autentičnim glasom i modnim stilom, dok je treće veče španska muzička zvijezda Luz Kasal publiku oduševila svojim glasom, probudila najljepše emocije i na divan način povezala kulturu dvije zemlje.

Koncertima na Kastelu prisustvovale su brojne ugledne ličnosti iz cijelog regiona, što govori o činjenici da je Banja Luka Fest ispunio očekivanja organizatora i prijatelja festivala, te da je ovo događaj koji se sa radošću iščekuje i sljedeće godine.