Smanjite troškove održavanja skupe IT infrastrukture koristeći m:tel Cloud rješenja

Iskoristite dodatne popuste za uslugu Virtual Data Center do 10. aprila 2021. godine.

Virtual Data Center (VDC) je m:tel usluga za moderno i efikasno poslovanje koja može znatno da smanji vaše troškove. Ova moderna i veoma korisna usluga, namijenjena prvenstveno poslovnim korisnicima, omogućava korišćenje Cloud servera (VPS as a Service) i mrežno sigurnosne usluge (Network as a Service), za sve vaše poslovne potrebe.

Sve ono što ste dosad za svoje poslovanje morali da obezbijedite sami, a u okviru IT infrastrukture, sada možete prepustiti kompaniji m:tel. Nema više potrebe da investirate u skupu opremu radi instalacije vaših poslovnih aplikacija ili za potrebe testiranja. Zakupite resursa koliko vam treba, odmah ih koristite i ukoliko vam više ne trebaju, jednostavno ih ugasite ili zaustavite. Raspodijelite, kako želite, broj procesora, RAM memoriju i veličinu diskova, kreirajte server kakav vam odgovara, raspoređujte resurse, definišite broj servera i zauzeće.

Virtual Data Center je idealno rješenje za tek osnovane kompanije zbog znatno smanjenih početnih ulaganja u biznis, mala i srednja, kao i velika preduzeća, zbog efikasnosti i manjih ulaganja u IT.

Uz m:tel Virtual Data Center uslugu  osiguraćete: sigurnost vaših podataka, stabilnost i veliku brzinu, modele plaćanja „plati koliko koristiš“, potpunu kontrolu nad Cloud serverom i mrežno-sigurnosnom uslugom, svakodnevni backup podataka, te stručnu tehničku podršku koja vam je dostupna 24 časa, sedam dana u nedjelji, tokom cijele godine.

Odlučite li se za moderno i efikasno poslovanje, ne zaboravite da ono može da bude i povoljno jer pored 30 dana besplatnog korišćenja usluge, m:tel u posebnoj ponudi, koja traje do 10. aprila 2021. godine, nudi i popuste od 20% na cijenu mjesečne pretplate za ugovore na 12 mjeseci ili 30% za ugovore na 24 mjeseca.

Za više informacija o Virtual Data Center usluzi, kontaktirajte svog m:tel predstavnika, pošaljite e mail na poslovna.rjesenja@mtel.ba ili pozovite 0800 50 300.