Samsung Galaxy S23 FE stigao na evropsko tržište 

Još jedan sjajan Samsung telefon je stigao na evropsko tržište. Radi se o modelu Samsung Galaxy S23 FE.

Posjeduje moćne karakteristike, na šta smo već navikli kada su u pitanju uređaji južnokorejskog tehnološkog giganta.

Krenućemo od procesora. Samsung Galaxy S23 FE pokreće Exynos 2200 čipset, u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 128/256 GB interne memorije.

Posjeduje  izdržljiv 6,4-inčni Dynamic AMOLED 2x ekran Full HD+ rezolucije, varijabilne stope osvježavanja do 120Hz, zaštićen Gorilla Glass 5 staklom. Na njemu je smještena kamera od 10 MP, kojom možete snimiti odlične selfije, dok je za stvaranje savršenih “klasičnih” fotografija zadužen trostruki sistem kamera smješten na zadnjoj strani uređaja.

Izvor fotografije: Samsung

Glavna kamera od 50 MP, u kombinaciji sa ultraširokougaonom  od 12 MP i telefoto kamerom sa 3x optičkim zumom od 8 MP biće u svakoj situaciji na visini zadatka. Za dodatno “dotjerivanje” tu su brojni AI alati.

Samsung Galaxy S23 FE, koji stiže u više atraktivnih boja, napaja velika baterija kapaciteta 4.500 mAh, sa podrškom za 25 W brzo žičano i 15 W bežično punjenje. Sve to zvuči jako dobro, zar ne?!

Podsjećamo, brojne vrhunske Samsung uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi, na rate bez kamate. Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.