Samsung A34, nevjerovatne fotke uz AI pomoćnika za obradu slike

Samsung Galaxy A34 je impresivan telefon koji donosi niz moćnih karakteristika za svoje korisnike.

Sa operativnim sistemom Android 13 i One UI 5.1 korisnici će imati pristup najnovijim funkcijama i poboljšanom korisničkom iskustvu. Dimenzije od 161,3 × 78,1 × 8,2 mm i masa od 199 g omogućavaju udobno držanje uređaja.

Čipset Mediatek MT6877V Dimensity 900, obezbjeđuje brze performanse. Octa-core procesor omogućava odličnu pozadinu za aplikacije i igre.

Ekran od 6,6-inča sa Super AMOLED tehnologijom nudi živopisne boje i oštru rezoluciju od 1080 × 2340 piksela. Sa podrškom za brzinu osvježavanja od 120 Herca, korisnici će doživjeti fluidno pomjeranje i brze odzive na dodir. Corning Gorilla Glass 5 štiti ekran od ogrebotina i oštećenja.

Glavna 48 MP kamera pruža oštre slike zahvaljujući PDAF i OIS tehnologijama. Prate je 8 MP ultrawide kamera za panoramske fotografije i 5 MP makro kamera za detaljne close-up snimke. Telefon takođe nudi mogućnost snimanja 4K video sadržaja.

Selfi kamera od 13 MP obezbeđuje jasne i svijetle selfije, a podrška za 4K snimanje omogućava visokokvalitetne video pozive i sadržaj.

Samsung A34, nevjerovatne fotke uz AI pomoćnika za obradu slike

Što se tiče noćnog režima možete očekivati pristojne fotografije. Optička stabilizacija svodi zamućenje na minimum, gotovo u mjeri u kojoj to čine i neki vrhunski modeli. Samsung je kod ovog telefona ovdje zadržao neke softverske opcije iz skupljih modela, kao što su AI asistent, opcija za brisanje objekata i kreiranje GIF-ova, snapchat filteri itd.

Telefon nudi širok spektar povezivosti, uključujući Bluetooth 5.3, Wi-Fi, NFC i GPS. Posebno snažna je baterija kapaciteta 5000 mAh sa brzim punjenjem od 25 W koja obezbjeđuje dugotrajno korišćenje.

Uz impresivne performanse, elegantan dizajn i bogate mogućnosti kamere, Samsung Galaxy A34 se ističe se kao odličan izbor u srednjoj klasi pametnih telefona.

Uz kupljeni Samsung A34 telefon, na poklon dobijate besplatno korištenje usluge Youtube Premium u trajanju od dva mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

Više detalja o telefonu Samsung Galaxy A34, ali i drugim vrhunskim uređajima, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.