Račun na mejl – pametno rješenje koje štedi vrijeme i čuva prirodu

“Račun na mejl” je m:tel usluga koja već dugo postoji i ako se niste opredijelili za ovaj vid prijema računa, pravo vrijeme je za to.

Zašto čekati, odaberite uslugu putem koje štedite vrijeme i sebi i svima u lancu od slanja do prijema računa putem pošte. Ne samo vrijeme, štedite i potrošnju papira od nepotrebne štampe, a time doprinosite i očuvanju prirode, a što je uvijek na prvom mjestu. Očuvajmo ljepotu naše životne sredine, potomci će nam biti zahvalni.

Primajući “račun na mejl” napravite sopstvenu elektronsku arhivu računa. Budite dio modernog doba, koristite moderne usluge kao što su i usluge e-računa.

Osim navedenih prednosti na poklon ćete dobiti i promo kôd za 3 GB mobilnog interneta za Pretplata ili Kombinuj brojeve u m:tel mobilnoj mreži. Mobilni internet možete iskoristiti u roku od 30 dana od trenutka aktivacije koda ili ga pokloniti dragoj osobi.

Usluga se veoma lako aktivira, da li putem portala Moj m:tel ili putem istoimene aplikacije na svom pametnom telefonu. Portal Moj m:tel vam omogućava brzi uvid u vaše m:tel usluge, nove usluge i stanje vašeg računa, a pristupate mu lako putem adrese moj.mtel.ba.

Moj m:tel je i mobilna aplikacija koju možete preuzeti na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery.

Nakon prijave i kreiranja naloga za personalizovani portal ili mobilnu aplikaciju Moj m:tel, jednostavno kliknite na link Računi. Aktivirajte opciju elektronskog računa i vaš račun ćete svakog mjeseca primati putem elektronske pošte.

Informišite se više, besplatno nazovite 0800 50 000.

Ovaj tekst autorke Rajke Glamočike, ali i brojne druge zanimljive sadržaje, možete pronaći u novom broju m:agazina.