Provedi ljeto uz m:tel i najbolje iz HBO produkcije

Donosimo premijerne naslove u julu

Jul na HBO i Max striming platformi donosi nove epizode HBO Original serije „Kuća zmaja“, hit film „Godzila X Kong: Novo carstvo“, romantičnu komediju „Samo ne ti“ sa Sidni Svini i Glenom Pauelom u glavnim ulogama, HBO Original dokumentarac „Fej“, nove sezone serija „Američka priča: Dolazak kući“, te dokumentarac „Call Me Country: Beyonce & Nashville's Renaissance“ i još mnogo sadržaja.

Od sporta ovog mjeseca na Max-u izdvajamo Olimpijske igre Pariz 2024, od biciklizma trke Tur de Frans i Tur de Frans za žene te još mnogo toga.

Izvor fotografije: Hbo Press Servise/Warner Bros

Nove epizode serije „Kuća zmaja II“ (House of the Dragon) dostupne su ponedjeljkom na Max striming platformi, a na HBO kanalu od 20 časova. Bazirana na romanu „Vatra i krv“ Džordža R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja“ i otkriva priču o kući Targarjen. Kroz osam epizoda pratimo Vesteros koji je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Reniru.

Izvor fotografije: Hbo Press Servise/Warner Bros

Dokumentarni film „Call Me Country: Beyonce & Nashville's Renaissance“ dostupan je na  Max striming platformi. Dokumentarac istražuje značenje i neprestanu evoluciju kantri muzike, te uticaj Bijonse na tu industriju, dok tamnoputi umjetnici u Nešvilu nastavljaju da se bore za svoje prisustvo na sceni.

Izvor fotografije: Hbo Press Servise/Warner Bros

Akcioni film „Godzila X Kong: Novo carstvo“ (Godzilla x Kong: The New Empire) dostupan je od 4. jula na HBO Max striming platformi. U ovom novom poglavlju pratimo svemogućeg Konga dok putuje u neotkriveni sloj Holou Erta kako bi pronašao svoju porodicu. Ali ono što otkrije donosi najopasniju prijetnju do sada. Toj prijetnji može da se suprotstavi, a možda je i pobjedi, samo ako se udruže snage Konga i Godzile, koji su napredniji nego ikad.

Izvor fotografije: Hbo Press Servise/Warner Bros

Romantična komedija „Samo ne ti“ (Anyone but you) dostupna je od 12. jula na Max striming platformi, a na HBO kanalu premijerno je možete pogledati 14. jula od 20 časova.

Stvari izmiču kontroli u komediji zasnovanoj na Šekspirovoj drami „Mnogo buke ni oko čega”, sa Sidni Svini i Glenom Pauelom u ulogama.

Bee i Ben, dvoje su samaca koji zbog nesporazuma nakon prvog sastanka ne mogu da podnesu jedno drugo. Ali, kad se njih dvoje ponovo neočekivano sretnu na vjenčanju u Australiji, pretvaraju se da su par.

Dokumentarni film „Fej“ (Faye) dostupan je na  Max striming platformi.od 14.jula.

Izvor fotografije: Hbo Press Servise/Warner Bros

U prvom dugometražnom dokumentarcu o holivudskoj legendi, Oskarom nagrađena glumica Fej Danavej iskreno govori o trijumfima i izazovima svoje slavne karijere. Ona se osvrće na svoje borbe sa mentalnim zdravljem i bipolarnim poremećajem, na porodičnu istoriju iz malog grada na Floridi, kao i na to kako intenzitet likova koje je igrala i dalje utiče na to ko je danas.

Izvor fotografije: Hbo Press Servise/Warner Bros

Treća sezona drame „Američka priča: Dolazak kući“ (All American: Homecoming) dostupna je od 16. jula na Max striming platformi i jednom nedjeljno stiže jedna epizoda. Mlada teniska nada sa Beverli Hilsa i elitni igrač bejzbola iz Čikaga nadmeću se sa visokim ulozima sporta na koledžu dok istovremeno balansiraju usponima i padovima ranog odraslog doba bez nadzora na prestižnom koledžu.

Osim HBO kanala, tu je i Max striming platforma sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljno uputstvo potražite ovdje.