Prijavi se i budi dio uspješnog programa m:tel prakse!

Kompanija m:tel i ove godine poziva studente da se prijave na program prakse koju realizuje godinama unazad.

Kao i svake godine, u aprilu mjesecu, kompanija m:tel poziva studente elektrotehničkih fakulteta, PMF-a Banjaluka i FTN-a Novi Sad, s kojima ima potpisane saradnje koje su se pokazale vrlo uspješnim godinama unazad, da se prijave na m:tel program studentske prakse. Ovaj program predstavlja značajan izvor i alat za regrutaciju potrebnog kvalitetnog inženjerskog kadra, ali i uspješan način da se ukaže na činjenicu da je kompanija itekako poželjan poslodavac.

Uprkos pandemiji, i prethodne godine kompanija m:tel je uspjela, uz sve potrebne zaštitne mjere, da realizuje ovaj program za čak 34 studenta. Nadajući se istom uspjehu i ove godine, pozivaju mlade buduće inženjere da se priključe ovom programu prakse. Svakako, na raspolaganju su im mentori koji svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom ovim mladim ljudima žele da pomognu u svakom segmentu njihovog profesionalnog puta. Studenti u okviru ovog programa imaju jedinstvenu priliku da samostalno tokom cijele školske godine odaberu oblast za praksu, a da dinamiku same prakse dogovaraju sa svojim mentorom, u skladu sa svojim obavezama na fakultetu. U toku prakse studenti rade na najsavremenijim telekomunikacionim sistemima i tehnologijama i imaju mogućnost da steknu neprocjenjivo isustvo rada u velikom i kompleksnom sistemu kakav je m:tel.

Ukoliko ste studenti ETF Banjaluka, ETF Istočno Sarajevo, FET Tuzla, PMF Banjaluka ili FTN Novi Sad,  prijavite se na praksa@mtel.ba.Više o m:tel praksi, kao i spisak oblasti za praksu 2021. možete pronaći na zvaničnoj stranici kompanije www.mtel.ba u dijelu O nama/Karijera.

Kao dobri domaćini, m:tel će vas dočekati širom otvorenih vrata, kod nas ćete se dobro osjećati i imaćete priliku da mnogo toga naučite. Dobro nam došli!