Prijateljska podrška sportu: Najavljen plivački miting Borac Telegrup „Grand Challenge“

Kompanija m:tel nastavlja uspješnu praksu podrške sportu.

Konferencijom za medije zvanično je najavljen međunarodni plivački miting Borac Telegrup „Grand Challenge“ koji će biti održan 26. i 27. juna u Banjaluci.

Kvalifikacione trke i u subotu u i nedjelju počinju u 9 časova, a svečano otvaranje zakazano je za subotu, 26. juna u 16 časova i 45 minuta.

„Biće ovo izuzetno kvalitetno takmičenje iako smo imali nekih otkaza zbog protokola u vezi sa korona virusom. Italijani su na primjer otkazali jer po povratku u zemlju moraju da idu u izolaciju. Plivači koji su došli moraće raditi PCR testove za povratak. U svakom slučaju očekujem da ćemo imati dobre rezultate. Imamo plivače iz Slovenije, i to najkvalitetniju reprezentaciju, Grčke, Estonije, Kanade, Gane, naravno i iz bivše Jugoslavije. Zaista smo težili kvalitetu, sa većim brojem vrhunskih plivača. Želimo da napravimo takmičemje koje će u perspektivi biti malo Evropsko prvenstvo.“, rekao je Željko Panić, sportski direktor plivačkog kluba Borac.

„Srećni smo što se ovaj događaj održava, što pandemija stagnira i što se život vraća u normalu, a pored svega što je miting međunarodnog karaktera i što dovodi plivače iz 11 država u Banjaluku. Prirodno je da mi kao kompanija pratimo taj tok, da podržavamo sport, prave vrijednosti, sportski duh i kvalitet, a to je sve što ovaj miting sa sobom nosi. Želim svima da poželim sreću i vjerujem da će svi biti zadovoljni, kako učesnici, tako i organizatori“, poručila je Milica Kondić, portparol kompanije m:tel.