Pridružite nam se na novom m:tel Playground meetup-u

Kako do poslovnih partnera preko online platformi za umrežavanje?

U nedjelju, 5. decembra, od 20.00 časova na FB stranici kompanije m:tel pratite najnoviji meetup događaj koji će vas pobliže upoznati sa mogućnostima online umrežavanja i upostavljanja poslovne saradnje, te o najčešćim greškama kao i o preporukama za korištenje online platformi.

U vrijeme pandemije, kada su nam ograničene mogućnosti kretanja, kao i realizacije sastanaka uživo i učešća na događajima koje smo inače koristili za umrežavanje, svi smo se našli u poziciji da za ove namjene koristimo različite online alate. Iako su alati za online povezivanje sa poslovnim partnerima postojali i korišteni i ranije, u ovim uslovima potreba za njihovim korištenjem postala ključna za uspostavljanje saradnje.

U okviru ovog meetupa razgovaramo o pronalaženju poslovnih partnera putem online platformi za umrežavanje.

O tome će govoriti Erna Šošević, osnivačica i direktorica firme Bizbook d.o.o. koja stoji iza bizbook.ba online platforme koja omogućava kompanijama iz BIH da se međusobno uvezuju, odnosno predstavljanje kroz kreiranje profila kompanije na platformi i objavljivanje ponuda i tražnje za proizvodima i/ ili uslugama.

Erna će nas upoznati o potrebama i mogućnostima online umrežavanja i uspostavljanja poslovne saradnje, o spremnosti naših kompanija za ovakav način nastupa na tržištu, najčešćim greškama i propustima u korištenju ovakvih online alata, te o preporukama kako unaprijediti korištenje platformi.