Premijera filma „Dina: Drugi dio“ na Max striming platformi

Uživajte u mitskom putovanju

Hit film „Dina: Drugi dio” (Dune: Part Two) premijerno će biti prikazan na Max striming platformi u utorak, 21.maja, a na HBO kanalu premijerno ga možete pogledati 02. juna od 20 časova.

Izvor fotografije: Press centar Warner Bros

„Dina: Drugi dio“ istražuje mitsko putovanje Pola Atreida dok se ujedinjuje s Čani i Fremenima na putu osvete zavjernicima koji su uništili njegovu porodicu. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, pokušava da spriječi užasnu budućnost koju samo on može da predvidi.

Izvor fotografije: Press centar Warner Bros

U glavnim ulogama su Timoti Šalame, nominovan za Oskara, Zendaja, Rebeka Ferguson, za Oskara nominovan Džoš Brolin, Ostin Batler i Florens Pju, zatim Dejv Batista, dobitnik Oskara Kristofer Voken, Lea Sedu, Suheila Jakub, uz Stelana Skarsgorda, Oskarom nominovanu Šarlot Rempling i dobitnika Oskara Havijera Bardema.

Film je režirao Vilnev prema scenariju koji je napisao zajedno sa Džonom Spejtsom, a zasnovan je na proslavljenom romanu Frenka Herberta, „Dina“.

Izvor fotografije: Press centar Warner Bros

Max je streaming platforma Warner Bros. Discoveryja koja nudi vrhunski sadržaj i glavno je odredište za HBO Originals, Warner Bros. filmove, Max Originals, DC univerzum, čarobnjački svijet Harryja Pottera, kao i za proširenu ponudu sadržaja za djecu i porodicu brendova poput Cartoon Networka i Discovery Kids, animirane sadržaje za odrasle iz Adult Swima te najbolje programe iz područja hrane, kuće, reality serija, životnog stila i dokumentaraca vodećih brendova poput  Discovery Channela, Discovery Home & Healtha, ID-a i mnogo više.

Izvor fotografije: Press centar Warner Bros

Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljna uputstva potražite ovdje.