Predstavnici m:tel-a ponovo među mještanima Petrovca i Glamoča

Paketi pomoći stigli do socijalno najugroženijih porodica u Bosankom Petrovcu i Glamoču. Akcija „Niste sami, imate prijatelje“ nastavlja svoju misiju.

Decembar 2021. godine obilježile su humanitarne akcije kompanije m:tel. Pružajući pomoć i podršku onima kojima je najpotrebnija, predstavnici ove kompanije su obišli Glamoč, Bosansko Grahovo, Drvar, Bosanski Petrovac i Odžak te podijelili ogrjev, pakete pomoći hrane i higijene za više od 350 socijalno ugroženih povratničkih porodica, obezbijedili sredstva za rad, kao i građevinski materijal za obnovu stambenog prostora.

Predstavnici m:tel-a ponovo među mještanima Petrovca i Glamoča

Posljednji ovogodišnji m:tel-ov karavan pomoći ponovo je obišao srpske povratnike u Bosanskom Petrovcu i Glamoču, gdje su im posredstvom Centra za podršku povratnicima u Bosanskom Petrovcu i opštine Glamoč uručeni humanitarni paketi za 140 socijalno ugroženih porodica.

„U 2022. godinu ulazimo srećni da smo bar malo pomogli ljudima koje su, nažalost, mnogi zaboravili. Ovi paketi samo su jedan dio naše podrške, a koji će im pomoći da lakše prebrode zimu i da dostojno obilježe predstojeće praznike. I u toku 2022. godine nastavljamo sa našom humanom misijom i akcijama koje će ovim ljudima dokazati da nisu sami i da imaju prijatelje, da se osjećaju bolje, zaštićenije i sigurnije. Kako vidite, vraćamo se iznova u iste opštine, jer ne želimo nikog da zaboravimo. U ovim krajevima itekako ima prostora za humanost“, poručuju iz kompanije m:tel.

Nakon ove donacije, m:tel karavan već početkom sljedeće godine putuje za Hercegovinu i nastavlja svoju humanu misiju.