Pozovite m:tel broj 1411 i donirajte od srca za hrabra srca!!!

Tradicionalno, kraj još jedne godine obilježiće velika humanitarna akcija „S ljubavlju hrabrim srcima“, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović.

 

Ovogodišnja, 12. po redu humanitarna kampanja „S ljubavlju hrabrim srcima“ ima za cilj prikupljanje sredstava koja će biti korištena za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim poteškoćama.

Budući da zbog aktuelne epidemiološke situacije u Republici Srpskoj neće biti moguće održavanje Donatorske večeri u formi velikog okupljanja, i ove godine će, tim povodom biti organizovan prikladan televizijski program, koji će biti emitovan na RTRS-u, kao i na Alternativnoj televiziji, 26. decembra 2021. godine u večernjem terminu.

Kao i svake godine, kompanija m:tel donirala je sredstva za ovu akciju, kao i ustupila humanitarni broj 1411, putem kojeg će biti takođe prikupljana sredstva za ovu humanu namjenu, a u iznosu od 1 KM po jednom pozivu. Linija je otvorena do 31. decembra 2021. godine!

U želji da se olakša pristup korišćenju usluga najmlađim članovima Saveza udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Republike Srpske, poput dnevnog zbrinjavanja, školovanja, radno-okupacionih radionica, sportskih i kulturnih aktivnosti i omogući veća uključenost u društveni život zajednica u kojima žive, sredstva prikupljena u okviru ovogodišnje akcije će omogućiti nabavku prevoznih sredstava za 33 udruženja u okviru ovog saveza.

Za uplate donacija fizičkih i pravnih lica Ministarstvo finansija Republike Srpske otvorilo je račun posebnih namjena “S ljubavlju hrabrim srcima” broj 571-010-00002700-15 kod Komercijalne banke Banjaluka.

Budimo humani, budimo uz naše najmlađe – pozovimo 1411!