Pokrenite Deezer i uživajte svuda u omiljenoj muzici

Besplatna usluga prvih mjesec dana od prve aktivacije za m:tel korisnike i svaki mjesec poklon 10 GB mobilnog interneta za Deezer saobraćaj.

Slušajte muziku bilo kada i bilo gdje putem mobilnog uređaja i aplikacije Deezer. Čak i kada nemate pristup internetu, omiljene pjesme su vam uvijek dostupne u oflajn režimu rada.

Deezer je aplikacija koja omogućava onlajn i oflajn slušanje muzike iz baze od 73 miliona pjesama iz internacionalnog, lokalnog, kao i regionalnih kataloga. Aplikacija je namijenjena za privatne m:tel korisnike (osim za korisnike Dopuna usluge) i može se koristiti na mobilnim uređajima (mobilnom telefonu, tabletu i računaru).

Cijena ove usluge za korisnike kompanije m:tel,  nakon prvih mjesec dana korišćenja, iznosi svega 8,90 KM mjesečno, a podsjećamo da rezidencijalni m:tel korisnici mobilne telefonije, svaki mjesec dobijaju 10 GB interneta za gotovo neograničeno uživanje u muzici kada ste u pokretu.

Prijavite se za uslugu Deezer putem portala  ili aplikacije Moj m:tel , slušajte ono što želite i uživajte u vlastitoj kolekciji muzike prilagođene samo za vaše uši.