Pogledajte šta nudi Samsung Galaxy A04s

Samsung Galaxy A04s je još jedan telefon južnokorejske kompanije koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.

Radi se o jako kvalitetnom uređaju, sa Infinity-V ekranom od 6,5 inča, koji pomoću tehnologije HD+ nudi oštru, bistru i jasnu sliku zahvaljujući kojoj ćete uživati u svim sadržajima.

Telefon kombinuje estetiku pojednostavnjenog dizajna sa klasičnim bojama, pa kupci mogu birati između crne, zelene, bijele i boje bakra.

Samsung Galaxy A04s pokreće procesor Exynos 850, a dolazi sa kombinacijom 3GB RAM-a i 32 GB interne memorije.

Što se tiče kamera, prednja je od 5 MP, dok se na zadnjoj strani nalaze tri, među kojima je glavna od 50 MP, zahvaljujući kojoj možete snimiti kvalitetne fotografije i ovjekovječiti uspomene. Uz glavnu je tu i makro kamera od 2 MP pomoću koje možete naglasiti i one najsitnije detalje na svojoj fotografiji, kao i kamera za percepciju dubine polja od 2 MP.

Baterija telefona Samsung Galaxy A04s je kapaciteta 5000 mAh. Zahvaljujući njoj telefon možete koristiti satima i satima. AI upravljanje potrošnjom energije prilagođava se vašim navikama, čime se dodatno produžuje trajanje baterije. Dimenzije telefona su 164.7 mm (visina), 76,7 mm (širina) i 9,1 mm (debljina), a težak je 195 grama.

Dakle, radi se o atraktivnom uređaju koji u kompaniji m:tel možete platiti i na rate.