Pitanja iz inboxa – 26.8.2022.

I ovu radnu sedmicu zaključujemo pregledom najčešće postavljenih pitanja o m:tel ponudi i njihovih odgovora.

VAŠE PITANJE: Kako da pristupim Moj m:tel portalu?

ODGOVOR: Moj m:tel je dostupan na linku. Ukoliko nemate već kreiran profil, to možete uraditi ovdje. Ukoliko ste korisnik mobilne telefonije, potrebno je da unesete svoj broj na koji će Vam kasnije stići SMS kod za aktivaciju. Ukoliko, pak, koristite usluge interneta, fiksnog telefona ili IPTV-ja, biće potrebno da unesete šifru pretplatnika i poziv na broj koji možete pronaći na svom posljednjem mjesečnom računu.

VAŠE PITANJE: Kako aktivirati uslugu slanja računa na mejl’

ODGOVOR: Poštovana, to možete učiniti sami putem portala ili aplikacije Moj m:tel na vašem pametnom telefonu, kontakt centra pozivom broja 0800 50 000 ili na bilo kom m:tel prodajnom mjestu širom BiH. Kada unesete svoju mejl adresu, na nju će Vam stići aktivacioni kod koji je potrebno da unesete kako biste potvrdili uslugu.

Ne zaboravite da, za sve vas koji odaberete dostavu računa na mejl, smo pripremili poklon od 3 GB mobilnog neta možete da koristite u m:tel mobilnoj mreži 30 dana od dana aktivacije

VAŠE PITANJE: Gdje mogu preuzeti aplikaciju ON?

ODGOVOR: Aplikaciju možete preuzeti na svoj pametni telefon ili tablet putem linkova:  Google Play-a, App Store-a ili App Gallery. Prijava je jednostavna, dostupna za sve na području BiH, bez ugovorne obaveze, uz online uplate i mogućnost deaktivacije kad god poželite. Ukoliko uslugu aktivirate u avgustu očekuje vas i besplatan promo period do 31. avgusta 2022. godine.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 i posjetite ontv.ba ili mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Koje su trenutno pogodnosti za nove korisnike m:SAT usluge?

ODGOVOR: Ukoliko aktivirate m:SAT do kraja avgusta, dobijate i 50% popusta na pretplatu na čak godinu dana, gratis drugi TV priključak u Plus i Max paketu! Oprema i montaža će vas koštati samo 0,99 KM.

Za više informacija, pozovite 0800 50 905 i postanete korisnik m:SAT satelitske televizije.