Pitanja iz inboksa – Šta nude m:tel Pretplata tarife?

VAŠE PITANJE: Imate li na stanju Samsung Z Flip5 i Z Fold5 telefone i možete li mi reći neke najvažnije karakteristike ovih telefona?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći brojne vrhunske Samsung uređaje, među kojima su i sklopivi pametni telefoni Samsung Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5.

Radi se o modelima vrlo impresivne spoljašnjosti i specifikacija, a sjajna vijest je da su u kompaniji m:tel trenutno sniženi.

Samsung Galaxy Z Flip 5 je kompaktan i privlačan iz svakog ugla. Praktičan je za korištenje i nošenje. Spoljašnji ekran od 3,4 inča omogućava Vam da mnoge zadatke obavite bez potrebe za otvaranjem telefona, dok unutrašnji od 6,7 inča nudi nevjerovatan ugođaj bez obzira kakve sadržaje gledate i u kojim uslovima.

Što se tiče modela Samsung Galaxy Z Fold 5, ni o njemu ne treba previše govoriti, jer sve stane u dvije riječi – atraktivan i moćan.

Sa 7,6-inčnim unutrašnjim ekranom, ovaj telefon lako će se pretvoriti u tablet idealan za rad i nezaboravnu zabavu. Čitanje, gledanje filmova i igranje igrica postaje nevjerovatno uzbudljivo iskustvo kojem ćete se rado vraćati. Nudi najnaprednije iskustvo multitaskinga jer omogućava otvaranje tri prozora na jednom ekranu.

Više informacija o ovim uređajima iz m:tel ponude možete pročitati ovdje.

VAŠE PITANJE: Želim da se “prebacim” na pretplatu. Imate li neke akcijske ponude?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Mislimo da je pravi trenutak da odaberete jednu od naših Pretplata tarifa!

Iskoristite sjajnu priliku da u odabranim m:tel Pretplata tarifama imate dupli bonus mobilnog interneta.

Izaberite Pretplata Plus tarifu sa 10 GB neta, Plus Net ili Pretplata Top tarifu sa 50 GB neta, Pretplata Max sa 100 GB neta ili Pretplata Premium sa čak 200 GB bonus neta u okviru mjesečne pretplate!

Detalje o mjesečnim pretplatama za sve tarife pronađite ovdje.

Uz duple gige, ubrzajte svoj mobilni internet i besplatno zamijenite svoju staru 3G SIM karticu za novu 4G SIM karticu do kraja januara ove godine.

Budite u centru online svijeta, šeruj, strimuj, podijeli trenutke sa prijateljima ili jednostavno uživaj na internetu!

Za više informacija posjetite najbliže prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba sajt.

VAŠE PITANJE: Možete li mi reći više o akcijskim cijenama Samsung Galaxy Watch6 satova?

MTEL ODGOVOR:

Poštovani,

Imamo za Vas sjajne vijesti: izaberite pametni sat iz Galaxy Watch6 serije uz popust od 70 KM i Sport Vision poklon vaučer u vrijednosti od 50 KM!

Uvijek je pravo vrijeme da vodite brigu o sopstvenom zdravlju, zato izaberite svoj pametni sat iz Samsung Galaxy Watch6 serije.  U m:tel ponudi lako ćete pronaći model koji odgovara Vašem stilu – klasična ili sportska varijanta, sa manjim ili većim ekranom.

Budite moderni i pratite svoje fizičke aktivnosti.

Požurite jer ova ponuda traje do 18. januara 2024. godine ili do isteka zaliha.

Više informacija pronađite na adresi www.mtel.ba ili pozivom na 0800 50000.