Samsung Galaxy Z Flip5 i Z Fold5 po cijeni koja se ne propušta

U bogatoj m:tel ponudi možete pronaći brojne vrhunske Samsung uređaje, među kojima su i sklopivi pametni telefoni Samsung Galaxy Z Flip5 i Z Fold5.

Radi se o modelima vrlo impresivne spoljašnjosti i specifikacija, a sjajna vijest je da su u kompaniji m:tel trenutno sniženi.

Podsjetićemo vas na neke od njihovih aduta.

Samsung Galaxy Z Flip 5 je kompaktan i privlačan iz svakog ugla. Praktičan je za korištenje i nošenje. Spoljašnji ekran od 3,4 inča omogućava vam da mnoge zadatke obavite bez potrebe za otvaranjem telefona, dok unutrašnji od 6,7 inča nudi nevjerovatan ugođaj bez obzira kakve sadržaje gledate i u kojim uslovima.

Izvor fotografije: Samsung

Svakom vlasniku telefona važan je kvalitet kamera, a Samsung Galaxy Z Flip 5 je i u tome jedan od najboljih. Bez obzira na to koju kameru izaberete, svaka fotografija biće savršena. Galerija neće biti pretrpana neuspjelim pokušajima i vaš jedini zadatak biće da usavršite umjetnost poziranja.

Besprijekoran rad omogućava procesor Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 256 GB ili 512 GB interne memorije, a baterija kapaciteta 3700 mAh, sa podrškom za 25 W punjenje preko kabla i 15 W bežično punjenje, pobrinuće se da telefon bude spreman za svaki izazov u svakom trenutku.

Što se tiče modela Samsung Galaxy Z Fold 5, ni o njemu ne treba previše govoriti, jer sve stane u dvije riječi – atraktivan i moćan.

Izvor fotografije: Samsung

Sa 7,6-inčnim unutrašnjim ekranom, ovaj telefon lako će se pretvoriti u tablet idealan za rad i nezaboravnu zabavu. Čitanje, gledanje filmova i igranje igrica postaje nevjerovatno uzbudljivo iskustvo kojem ćete se rado vraćati. Nudi najnaprednije iskustvo multitaskinga jer omogućava otvaranje tri prozora na jednom ekranu.

Bez obzira na dimenzije, kada je sklopljen Samsung Galaxy Z Fold 5 odlično pristaje svakoj ruci, tako da ga možete nositi u džepu ili ruci bez bojazni da će vam ispasti.

Impresivne kamere snimaju savršene fotografije i video snimke,  a zanimljivo je da kada rasklopite telefon osoba koju snimate ili fotografišete može da vidi isto što i vi, tako da može prilagoditi svoju pozu i namjestiti se tako da izgleda što bolje.

To, naravno, nije sve. Više informacija o ovim, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude koje možete kupiti u kompaniji m:tel, i još platiti na rate bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.